![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Gençler ayıp olmuyor mu? Bu şekilde birbirinize laf sokacağınıza özelden konuşun ne konuşacaksanız! Gayse ve ezikler ancak bu tip konuşmaları forumlarında yaparlar, bize yakışmaz kendinize gelin lütfen... Yaşlarınız genç ama bir karakartala yakışır şekilde konuşmanız gerekiyor, yanılıyor muyum???
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa | |||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | jo çok iyi adam aynı zamanda brezilya milli takımınada çağırılıyo ama ben bizimkilerin öyle bi transfer yapacağına pek inanmıyorum onlar ancak milan janoviç veya mehmet yıldızı alırlar.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #4 | ||
| jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Jo'yu izlemeye giderler , Gordon'u izlemeden alırlar. Pess yahu! Forvet baktıklarına göre Bobo'yu göndermeyi koydular kafalarına. Bobo'yu da satın takımda 1.sınıf futbolcuya ihtiyaç yok!
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
| | |
| | #6 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | hersey futbolcuyu ikna etmeye bakar ama bizde o ikna kabiliyetinde yonetici varmi ondan supheliyim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #10 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Keşke alabilseler ama alamazlar.! Kim gelirki böyle istikrarsız ve kimin ne yaptığı belli olmayan takım ruhunu oluşturamamış bir teknik heyete kim gelir çalışmaya ? | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |