![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kararsız kaldığım tek konu bu, hangisi Beşiktaş için hayırlı olur, çözemiyorum. ama futbolcular üzerinde ağırlığının olmadığını düşünüyorum. tek.dir. gençse, otoriter olmalı, lucescu yumuşak başlı adamdı ama, belki yaşının da etkisiyle,bilgisiyle adam saydırdı sevdirdi kendini topçulara. ertuğrulun efendiliği, pasif kalıyor topçular üstünde diye hissediyorum, çünkü İNANAN 1 TANE BİLE OYUNCU GÖREMEDİM LİDERKEN BİLE.benmi motive edicem. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | besiktasin basina geldinde cok ümitliydim ondan, iyi isler yapar diye düsünüyordum. transferleri fos cikti takim iyi futbol oynamiyor. sampiyonlugu kacirdigimiz neysede iyi futbol oynamiyor takim. hele su oftas macida gördügüm kötü futbol beni ertugruldan tamamen sogutu. hani iyi futbol oynayip kaybetsek bu kadar üzülmez insan. bence bu saaten sonra faydali olmaz besiktasa
__________________ Konu ferdi1903 tarafından (16-04-2008 Saat 02:34 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yaa ben anlamıyorum sizi arkadaşlar kusura bakmayın....ya bu kadar kolay satılır mı bi adam!? iki gün önce ertuğrul hocamıza "dahi" diyenler şimdi yetersiz buluyolar...kusura bakmayın ama bi sezonla teknik direktör değerlendirmesi yapmak futbol katliamıdır. Şahsen ben Ertuğrul Sağlam hocamızı sonuna kadar destekliyorum, uzun vadede istikrar ve başarı getireceğinden de zerre kadar şüphem yok. Yıllardır birileri gelip gidiyo ne değişti??? Hiç istikrar olmadı ki başarı olsun! Bi rahat bırakmak lazım bi arkasında durmak lazım...Ayrıca yine kusura bakmayın ama yiyeyim başarısını!!! Gönülden Beşiktaşlı olduğunu biliyoruz ve sırf bu yüzden bile -ki ben yeteneğinden de şüphe etmiyorum- bugüne kadar gelen hocalardan fazla şans tanınmayı hak ediyo.... İnadına Çarşı. İnadına Beşiktaş. İnadına Ertuğrul.
__________________ "işte böyle birşey beşiktaşlılık, 'deplasmanda' dersin soran olursa..." | ||
| | |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
En son Slomka, Schalke teknik direktörü sırf Werder Bremenden 5 yedikleri için kovuldu. Bunu yapan Alman takımı. Daha önce defalarca sadece başarı olarak demiyorum yanlış anlamayın, her yönü ile neden ertuğrul sağlam'ı istemediğimi, neden yetersiz bulduğumu yazdım. Ertuğrul Sağlam teknik, taktik, idari anlamda başarısız, oyuncu seçmede başarısız, oyuncu transferinde başarısız, oyuncu yetiştirme de başarısız, taktik verme de başarısız, oyuncuları kazandırmada başarısız, oyuncularla iletişimde başarısız, oyunculara antreman vermede bile başarısız. Bu başarısız dediğim her konuyu size somut örnekleri ile açıklayabilirim de isterseniz. | |||
| | |
| | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ "işte böyle birşey beşiktaşlılık, 'deplasmanda' dersin soran olursa..." | |||
| | |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | vallahi çok acayip bişey bu ya....hani başarı için sevmemiştik??? çekmeyin hemen desteğinizi arkadaşlar, yazıktır!! herkes genç ve yetersiz olduğunu söylüyor hocamızın...monaco mucizesini yaratan tigana da mı yetersizdi???? Bence Ertuğrul Sağlam yetenekli bi hoca arkadaşlar...ama insanların yeteneklerini etüd etmeleri ve geliştirmeleri için zamana ihtiyaçları vardır....bırakın bu zamanı takımımızda geçirsin ve sonrasında bizi başarılara taşısın...en kötü ihtimalle bikaç sezon daha çile çekeriz...çok mu takımımızın geleceği için?? şimdi giderse nolucak?? başkası gelicek e hadi olmadı onu da göndericez...böyle mi gidicek hep?...Ertuğrul Sağlam takımızdan ayrılır da bi anadolu kulübüne giderse harcanıcak arkadaşlar...önceki örneklere bakalım...bütün yetenekleri törpülenicek....zaman dostlarım, biraz zaman....
__________________ "işte böyle birşey beşiktaşlılık, 'deplasmanda' dersin soran olursa..." Konu Baxter Stockman tarafından (15-04-2008 Saat 07:35 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #8 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Arkadaşım bi çok kişi başarı için sevinmek için sevmedi ama kaçırdıgın bir konu var beşiktaşın bu sene şampiyonluk beklemedi en azından bır kupa beklentisi vardı bunuda geç ne kupa nede onemli olan bi oyun sistemi oturtamadı nede mucadele eden takım yaratamadı şu ana kadar hiç bi olumlu katkısı yok takıma ki şimdi liverpolu devirmedik mi 2 1 diye 2 1 yendik evet ama kim olursa olsun 2 ci maçta o 8 gol atırtmazdı hangi hoca olursa oslun heleki 2 1 yendiğin bi takıma buda önemli değil ben liverpolu 2 1 yendiğmiz mactan sonrada hep bunu ifade ettim yeterli değil diye buda zmanla belli oldu zaten onun yetenekleri var hoca oalarak ama bu yeteneklerini sahaya yansıta bikmesi için 8 10 sene gerek o yuzden bazı şeyleri karıştırma ![]()
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Baxter bence de Ertuğrul Sağlam'ın teknik direktör olması için en az 3-4 seneye ihtiyacı var ama şunu unuturyorsun bizim artık 3-4 senemiz yok. Dünya tarihine geçtik herkese rezil olduk ya yapma lütfen Ertuğrul'u yetiştireceğiz aman anadolu klübüne giderse harcanır diye BEŞİKTAŞ ımızı mı, 4 sezonumuzumu harcıyacağız?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #10 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben size söyleyeyim hocamız yolcu ya kendisi istifa eder yada faturayı ona keserler görürsünüz yazık olacak ama elden ne gelir | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |