![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | umarım hemen istifa eder ya yüz kalmadı bunlarda yüzsüzlerr gidin artıkkkk..!
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yaa ne yüzsüzz bi adam bu adamm yha istenmedigi halde daha nie orda oturuokiii off walla bu adam yüzündn kalp krizi gecircem hayatmda onn kadar mal bi herf görmedm ajdar bile yıldırım demirörenden daha ii yöneticilik yaparrr ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yalcın sabancı yararlı olr bize... Hüsnü güreliyi de az çok tanırım..yani tanıyan kişiler aracılıgıyla tanırım..yönetim itibari ile demirörenden farklı olmiycaktır emin olabilirsinz.... bnm adamın sabancı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Vallaha arkadaşlar bende Tuncay Özilhan ve ekibinin seçimi bekleyeceklerini duydum.Çok çok üzüldüm.Demek ki en son çare taraftar.Taraftar deplasman dahil kalan tüm maçlarda tüpçü istifa diye bağırırsa olağan üstü genel kurul olur.Olurda o zaman kim aday olur ne gibi projeleri sunarlar muallakta.Ama şöyle H.Güreli İ.Altınsay,Nevzat Demir, Yalçın Sabancı,Mete Düren,Cemil Kazancı,İhsan Kalkavan gibi ağırlığı olan herkes koltuk başkanlık gözetmeksizin güçlü bir yönetim oluşturmalı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Hüsnü Güreli Demirörene 10 basar valla.Adam bi kere paradan anlıyor,Demirören gibi çarçur etmez paraları!..Ve en önemlisi kaynak arıyor adam ve ne yapıp edipte buluyor.Demirören gibi yok babasından alıp yok bankadan kredi çekerek bulmuyor paraları...Hüsnü Güreli yeni yönetimde mutlaka olması gereken kişilerin başında geliyor bence.Hüsnü Güreli,İbrahim Altınsay,Sinan Vardar gibi isimler çok değerli yöneticiler bence,bunları bir arada toplayıp iyi bir yönetim oluşturmak şart artık... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |