abi amaç vestel maçını izlemek değil takım gol attığında gol diye bağırmaktta değil hep bir ağıztdan maç boyunca hiç susmadan bağırırsak bu iş olur diyorum ben zaten staddaki 30000 kişi bağırdıktan sonra maç boyunca istifa etmezse türkiyeye madara olur bir daha stada gelmez(yüzsüzdür biliyoruz ama) olmazsada tepkimizi başka yollarla dile getiririz bu adamın gitmsi şart transfer haberlerine bakıyorum(yarısını kolpa basın uyduruyor diyelim) ama en az yarısı doğru ateş olmayan yerdende duman çıkmaz demek var böyle bir kaç transfer haberi hele bakın yarısı bile doğru olsa adı geçen futbolcuların bakiden üzülmezden ne farkı var maliyeti düşürmek için ivankovu alacaklar ulan beşiktaş 105 yıllık çınar maliyeti düşürmek için topçu almaz beee hadi onu geçtik caner ismi geçiyor iyi olsa cska bırakırmı hadi onuda geçtik unterhakingte mevlüt varmış 20 yaşında kim ulan bu adam neden almanya 2. liginde top oynar bu adam ona bu kadar para vereceğine aydına verdiğin şansı koray şanlıya tanı o zaman bu taraftar hata yapsada korayı bağrına basar ben yazmaktan yoruldum daha bahsedeceğim çok şey var ama yazmaktan sıkılıyorum...
YouTube - Is Bilmeyen Yoneticiler!