Alıntı:
ZemiH´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar ben de sabahtan beri böyle bir yazı yazmayı düşünüyordum..İnanın içim kan ağlıyor..105 yıllık çınar hiç bu kadar küçültülmemişti...Koskoca Beşiktaş camiasında bu adama dur diyecek biri yok mu yahu..Çıldırmak üzereyim..
Burada şampiyonluktan bahsetmiyorum..Bu adamla şampiyon olsak ne olur. Adamın vizyonu yok..çap yok..Yöneticilerin al birini vur ötekine..Paraları sokağa atıp, sıkışınca hisse satıyorlar..Geliştirilen bir tane proje yok..Yeni gelir kalemleri yaratılmıyor..Levent Erdoğan bir stat lafı attı ortaya..Kimseden çıt çıkmıyor...Bence balon..Gündem değişikliği...Babasının çiftliği gibi yönetiyor Demirören klübü..Koskoca Beşiktaş' ım günden güne eriyor...
İnternette bu kadar forum siteleri var..Herkes bu adamdan tiksinmişse neden organize olup bişeyler yapamıyoruz?? Biz bu klübün sahibi değil miyiz?..Neden üzerimize ölü toprağı serpilmiş gibi sessiz duruyoruz..Nereye kadar böyle gidecek..? Lütfen garip garip konularda yazmak yerine bu konuda görüşlerinizi belirtin... |
Arkadaş kesinlikle haklısın bence taraftar her maç takımı son nefesine göre desteklemeli.Maç bitiminde 10 dk yönetimi istifaya çağırmalı
bunu istisnasız her maç yapmalı.Takıma değil yönetime maçlardan sonra tepki vermeli.