![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | çarşıda bozuldu..... zaten yeni değil bu 5 senelik olay anlayan anladı oni........ | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() |
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | eyer carsi gurubuda tüpcünün emrindeyse onlarda basin gitsin tüpcüyle birlikte. ama ben öle oldunu sanmiyorum manisa macinda görecegiz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | milletin organize olmaya pek niyeti yok gibi haklısın. muhtemelen, düzgün bir organizasyon da olmayacak,şuana kadar gözlemlediğim bu. ama maça gidecek olan insanlardan hangi birini susturabilecekler? problem sadece, organize olunamaması olur. bunca yaşananlara rağmen, tepkisini koymayacak adama Beşiktaşlı demem ben..ya gidecekler, yada taraftarı başarıya inandıracak atılımlar,icraatlar gösterecekler.kaçımız inanır,fikri değişir o da meçhul tabi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu yonetime guvenim kalmadi artik besiktas besiktas olali savas doneminde bile bukadar kotu yonetilmemistir bukadar basiretsiz bukadar isbilmez bir yonetimimiz var bursa besiktas macini mahkemeye verdi diye bir haber var yaw yonetim yonetim olsa bursa buna cesaret bile edemez
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çarsıının böle bi olaya kalkısıcagını sanmıorm ama halen nie tepkisizler diede kendime sormadan ediorm heralde bi bildikleri wardır manisa macını bekleyelim
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |