![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu kulübün başında bu yönetim olduğu sürece şampiyonluk falan hikaye.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Allah belanızı versin YETER ULAN!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bunlar ne diyor hala ya..koca sezonu yaktılar 5 senemizi yaktılar hala seneye seneye hangi seneye ? yeter artık bıktık rezil olmadıktan...bizim kadar kahrolmadığınız kesin defolun artık..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | artık son çırpınışların kanıtıdır bu.sen nasıl olurda,oturmuş bir kadron bile yokken 1sene sonrasını garanti edebilirsin futbol gibi şansında önemli olduğu bir oyun da? bu kadar ucuz tahminlere mi kaldı Beşiktaş yöneticileri...işiniz idda yorumları yapmak değil ,icraattı . 5 yıldır Beşiktaşımı sıradan bir büyük haline getirdiniz!!!o büyüklük kısmı bile tehlikede sayenizde. burhan altıntop un sinirlenme stilinde , ağzını burnunu kırarım senin,geriiii v.s.. şeklinde saldırasım geldi sinana ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | besiktasima malzemeci sureyya abi kadar hizmetiniz gecmemistir.sizlere yaziklar olsun.ne yuzsuz insanlarmissiniz sizler.utaniyorum artik sizin icin yorum yapmaya...
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yahu Sinan Engin bırak Allahaşkına, bu yönetimle ,bu hakemlerle seneye nasıl şampiyon oluruz biz?Neye dayanarak bunu söylüyorsun?Bide demiş bu sene kesinlikle inter Totoya gitmeyeceğiz,neyine güvendin de söyledin.Sivas 4 maçtan 3'ünü kazansa bize bakmadan Uefa'ya gidecek.Yani Gs'a yenilme lüksü var adamların,bizim ise 4 maçı alacağımız bile belli değil bu ruhsuz topçularla...Artık söz vermeyin şu taraftara yaf,söz möz istemiyoruz sizden artık,icraat istiyoruz.Ama nerdee,hep laf hep laf... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Katılıyorum ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sahtekar herif seneye de kalmak için bahaneler kesin şampiyonmuşuz allah sizi kahretsin be rezil ettiniz takımı artık çekip gidin yaa binlerce beddua ediyorum dize hergün her saat her dakika yeterrrrrrr yıldırım demirören al sinanı ve ertuğrulu cehennemin dibine kadar yolunuz var
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | seneye mı sampıyon olcaksınız utanmıyorsunuz degılmı bunları soylerken.bu sezon basındada sampıyonuz dıordunuz ne oldu bu seneye defolun artık kımse ıstemıyor sızı.
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |