![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geçti artık bu saatten sonra çalışsan ne olur yatsan ne olur ? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hay senin gibi tüpcünün ben töbe töbe ya defol git kardesim sen calisma artik 4-5 senedir calistinda ne oldu? sadece tarihi rezalet baska besey oldu yok. para yok, büyük porclar var, futbol takimi sürünüyor ve daha niceleri. simdiye kadar calistin bunlari yaptin artik yeter calisma öldüreceksin bizi utancimizdan yeter calisma allahin belasi sadece defol git
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | acaba eziklerden kimi alayım diyemi çalışıyor illaki birini bulur alacak YÖNETİM İSTİFA
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | kıyamam yorulursunuz zahmet etmeyin sizin emeklerinizi nasıl öderiz sonra .. n' olur bunu bize yapmayın çalışmayın !
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çalışsınlar bakalım daha ne kadar batıracaklar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yorma kendini tüpçü çalışmaktan daha kolay bişey var İSTİFA... emin ol askerliğinden sonra vatana millete yaptığın en büyük hayır olur... et kurtul(fazla küfür işitmeden)benden söylemesi...
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |