![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Onu bile alamiyoz artik sinirden guluyorum ya
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | almayalım zati 4m ye adam elimzde patlar felan
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | merak etmeyin biz bu adama 4 milyon veririz devre arasındada 500 bin e satarız
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar be bu adamı haberi çıktığı gün yazmıştım bu adamı isteye takımlar arasında lyon var muhteşem olan sizin tek tasanız bizim becerikszi yönetimin bu işi yüsüne bulaştımadan bitirmesi olsun diye ama tabi ki bitremediler euro 2008 de 5 milyonluk fiyatı katlanırsa bi tarafımla güleceğim
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kadlec kimmmmmmmmmmmm... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |