![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
türkiyede ve dünyada böyledir ıslıklanması cünkü bir kaleci bir macın sonucu cok büyük etki yapar onda dolayı ıslıklanması normel bence hele birde türkiye olunca cook normel bendece | |||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | evet bugun mactan geldim girdim simdi nete .. İYİ GÜN taraftarları yine maca gelmemişti soguk fln filan ayagına .. hani ben yorum yazınca diyorlardı ya sizi yendigimz macta göremiyorz o zmn "geliyorz" sampiyonz fln diosnz diyorlardı bana bugun 3-2 macı kazandık biri bana ertugrulu savunsun hadi .. 2-0 önde oldugumz macı 90+2 de rakibe carparak attıgımız golle kazanıyorz o rakibe carpmasa gol olmasa puan farkı 7 olacak ve sampiyonluk elden gidecekti .. besiktas iste bu durumlara kadar düstü .. 2-0 önde oldugu macı 10dk kaybedicek kadar .. 2nci gol geldiginde bi süre iyi top oynadılar ama ne zmn a kadar nobreyi cıkarp yerine ayakta duramayan rico yu alana kadar bu nasıl bir mantıktır ztn .. mac 2-2 oluncada kurtarıcı batuhan oyuna girior defansa adam alıp gökhan zanı forvete yolluyor .. spiker mac sonu sordu ertugrula nobreyi neden cıkardınız cvp ı öyle gerekiyordu .. allah herkese akıl fikir versin ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |