![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ANKARASPOR 11 MACTA DEPLASMANDA 1 GALİBİYET 3 BERABERLİK 7 YENİLGİSİ VARDI BİZDEN NEREDEYSE BİZDEN BİR PUAN ALCAKLARDI .. deplasmanda herkes ankarayı yenmiş biz sampiyonluga oynayan besiktas galibiyeti şans eseri alıyorz yazık günah yaaa .. FENERBAHCE BU TAKIMA 4 TANE ATMIS EVİNDE | ||
| | |
| |
| | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | | ||
| | |
| | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
saha kotu ama guzel oynadık...bıraz duraksadık sonra 2-2 oldu ama erken yoparlandık......3 puan bızım sampıonda bızız kımse panık yapmasn ![]() ne fener ne cımbom bu sene sensın sampıon kartalım ![]()
__________________ besıktassn sen bizim canımız... | ||
| | |
| | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Büyük Hocamız(!) yine rico'yu oyuna sokup,Delgado ile oynama fantezisini yapınca takımın orta sahası oyundan düştü,sezon başından beri yediğimiz 30 kusur golün bir başka benzerini yine yedik.Gerçi Ertuğrul ne yapsın(!). ![]() Takım kötü,seyircide kötüydü.Ankara Bastırıyor,gol geliyorum diyor,seyirci kopmuş dattiri dat da la meşgul. Böyle futbolla Gayse darmadağan eder bizi şimdiden uyarıyorum. De Nigris tekmeye kafa uzatıp 2.golü attı bizim futbolcular biraz örnek alsınlar.
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. ![]() HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ. | ||
| | |
| | #36 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu maç söyelenbilinecek çok şey var ama özetlen bu hakemlerle bu kaleci ve defans hele hele İ.Üzülmez ile işimiz çok yaş.! | ||
| | |
| | #37 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Merak etme maç bitiminde gönlünü aldık rüştünün ![]()
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
| | |
| | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 1-0 dan sonra seyretmedım rahat yenerız dıye ablam bagırdı tüh diye baktm 2-2 olmus en sondada abimin gollll diye bagırısını duydum zorda olsa son dakıkada gelen glle yenmek güzeldi | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |