![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | evet ya adam geldiginden beri takımda ne huzur var nede takim ruhu gitsin bence | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Kesinlikle katılıyorum
__________________ ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ , SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZ Kİ .. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | demirörenin istifasını şampiyonluğa tercih ederim dedim ya bu akşam bu tezim bir kez daha tescillendi . böyle başkan olurmu yaa. taraftar sana ne dese desin küfür etmen beşiktaş başkanı olan birine yakışmıyor. yazıkk
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | besiktas sampiyon olmasinda demir oren gitsin gibi bi sacmalik olamazdi tebrik ediyorum sizleri | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Gitmesi için tepki gösteren arkadaslara katılıyorum. bende gitsin istiyorum da sene sonnunda olurda şampiyon olursaK! ((hani olur mu oluR hayat bu)) yine demirörenin gitmesi için baskı yaparsak gider ama bi şampiyon olcak gitcekki rezilliklerini biraz unutturur. burdaki kör düğüm şimdi böle düşünen arkadaşlar(bende dahil) şampiyon oldugumuz vakit yine adamın gitmesi konusunda baskı yapacak mı? bence hiçbirimizin aklına bile gelmez,
__________________ ![]() Bilde gerisi mühim deil sevgim sana özel ve saftır! 19_bjk_03 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ARKADAŞLAR BU KONUDA BENDE SİZE KATILIYORUM BAŞKA BİR ŞEY DE YAZMIYORUM BİR KERE TRNSFER YAPMAK İÇİN TRANSFER YAPIYOR GEREKLİ YERLERE GEREKLİ OYUNCULARI AL YETER
__________________ paramız mı var alkol alamaya tipimiz mi var kız tavlamaya karizmamız var şekil yapmaya BEŞİKTAŞLIYIZ işte o kadar "hepimiz aileyiz" | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |