![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ben demir orenin devam etmesi taraftariyim neden cunku bu adamin bu isi ogrenmekten baska caresi yok ole ben harcayayim harcayayim yetmedigi yerde cebimden vereyim sonra baskasi geldiginde ben parami alirim gelende oder yok klubu borcun icine soktugu gibi cikartip oyle gidecek gideceksede ama yaptigi iyi seylerde var tabiki akatlar fulya projesi umraniye tesisleri gibi ve stat projeside var stadida yaparsa cok yol alir besiktas ben 3 yil icinde besiktasin cok buyuk atilimlar yapacagini iddaa ediyorum ama bakalim artik ertugrul hoca konusuna gelince delboske doneminden beridir hoca kovuyoruz durmadan daha gordon haric besiktasi 3 yil calistiran bir hoca goremedik kaldiki boskenin ilk geldigi donem su an liderle aramizda yanilmiyorsam 20 puan falan vardi o zamanda takimda Oscar Cordoba, Ramazan Kurşunlu, Murat Şahin, Ahmed Hassan, Tümer Metin, İbrahim Üzülmez, Sergen Yalçın, Daniel Pancu, Ahmet Dursun, Ronaldo Guiaro, Ahmet Yıldırım, Tayfur Havutçu, Emre Aşık, Mustafa Doğan, İbrahim Akın, John Carew, Berkant Göktan, Fatih Sonkaya, Çağdaş Atan, Ali Güneş, Juan Francisco Gargia, İbrahim Toraman, Tayfun Korkut, Okan Buruk, Koray Avcı, Veysel Cihan. bu isimler vardi sonra delboske takimi tam toparladi toparliyor derken kovduk adami medyanin gazina gelip yok yenikoy kasabi falan gibi laflar ettik belkide dunyanin enbuyuk hocalarindan birine sonra rizayi getirdik kizdik ona besiktasi defans oynatiyor falan diye ve sanirim onunda ilk yarinin sonunda rakipleriyle arasindaki puan farki 17 falandi onada dayanamadik besiktasya burasi gelen hocanin muhakkak elinde sihirli deynek olmali dokundumu takima takim bir anda 20 puan fark acmasi gerekiyorya bize gore lafimi anlayan anlamistir rizayida yolladik bir sure sonra tigana geldi rizanin arkasindan basarili bir donem gibi gozuken bir yarim sezon asagi yukari zaman gecirdi sonra yeni sezon baslayinca adam ilk yilinda besiktasa turkiye kupasini kaldirtti ve ligde 2. yapti ama bu seferde 2. oldugumuz icin gonderdik tiganayi efendim bize cok korkak futbol oynatiyor besiktas saldirmali besiktas her takimi 6 7 8 0 yenmeli hatta oda yetmez 10 15 0 almali maclarini ya bize gore onuda begenemedik efenim dayanamadik simdi ertugrulda sira neden takim cok breysel hatalar yapiyor neden besiktas su an iyi gitmiyor liderle arasinda 5 puan var bu bize gore olamaz efenim bizim su an 20 puan fark acmamiz lazimdi ertugruluda yollayalim bakalim gelen hocaya kac ay sabredebiliyoruz | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ARKADAŞLAR DURUMUN AZİZ YILDIRIMLA NE ALAKASI VAR ANLAYANADIM AMA ŞUNU SÖYLEYİM BAŞKA BİR KONUDA DA AYNISINI YAZDIM TRANSFER YAPMAK İÇİN TRANSFER YAPILIMIŞTIR TEKNİK DİREKTÖRLERE ( ERTĞRUL HOCAYI FARKLI YERDE TUTUYORUM ) 6 AY TAMMÜL EDİLMİŞTİR TÜRKİYE'DE BU KADARSIK TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞTİREN TEKNİK KADROYA SAHİP ÇIKMAYAN YÖNETİMİ İSTEMİYORUM AZİZ YILDIRIM BURDA DEVREYE GİREBİLİR ADAM TEKNİK KADROSUNA GÜVENDİĞİNİ EN KÖTÜ GİDEN ZAMAN DA BİLE SÖYLEDİ ZİCO YU ELEŞTİRENLER BİLE TAKIMIN FARKLI BİR DURUMA GELDİĞİNİ SÖYLÜYORLAR AMA ARTIK BEŞİKTAŞ İÇİN YILDIRIM DEMİRÖREN DEVRİ BİTMİŞTİR
__________________ paramız mı var alkol alamaya tipimiz mi var kız tavlamaya karizmamız var şekil yapmaya BEŞİKTAŞLIYIZ işte o kadar "hepimiz aileyiz" | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu ne ya arkadaşlar ? maçı 90 dakika aranızda izleyen var mı acaba böyle yorumlar yapiosunuz...80 dakika adamlar tek şut çekti oda direkten döndü onun dışında şutları bile olmadı...Bi anlık konsantre bozuklugu sonuncunda Oyun 2-2 'ye geldi...yazık ya | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yukardaki arkadaşın söylediğine de katılıyorum. O havada o koşullarda o dakkaya kadar tek pozisyon vermeden maçı götürmüştük. İki tane kalecimizin gereksiz hatasından gol yedik. Rico alındı takım çöktü falan deniyor da Rico nun alınmasıyla yediğimiz goller arasında bir bağlantı kuramadım ben. İkisi de çok amatörce hatalarla yenilen goller. Ayrıca Rico nun oyuna alınma sebebini anlamak ne kadar zor olabilir. Hani eskiden de Sergen oyun un sonlarına doğru oyuna girerdi ya o mantık. Top bizde kalsın ayağımızda top tutalım top dolaştıralım zaman geçsin mantığıyla yapılmış bir harekettir bu. Sırf bu karar için neden hurra hocaya yüklenilmiş anlamış değilim. Dünkü maçta hocadan çok maça konsantresini kaybeden topçular hatalıdır. Özellikle Rüştü gibi bir kaleci böyle goller yememeli. O dakkaya kadar pozisyonlar çıkarması ona bu golleri yeme hakkını vermiyor. Neyse 3 puan alarak yolumuza devam ettik. Umarım bu basitce gol yeme hastalığımızdan kurtuluruz. Son olarak Ali Tandoğan ı artık ilk 11 de görmek istemiyorum!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Dat Diri Dat Dat Dat Diri Dat Dat Dat Diri Dat Dat DAAATttttttttttttt ...
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
bence bal gibi sevinebilir. sampiyonluk gidiyordu o gol olmasa biliyormusun sen? ben de demiröreni begenmiyorum ama sonucta o da bir insan ve sevinebilir. niye gs ve fb nin baskanlarini örnek veriyorsunuz? onlar zaten ölü. yüzlerinde simdiye kadar bir tebessüm bile göremedigim insanlar. birakin adam sevinsin. isterse göbek bile atar. yanlislari varsa tartisalim. ama sevinmis diye elestrimek gercekten cok sacma. baska derdimiz kalmadi da yildirim in sevincine taktiniz. bence böyle önemli bir golde sevinmiyecek de ne zaman sevinecek.
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 4 yıldır sıkılmadınız mı siz şu kaos ortamından ya, yemeyin artık şunu, borcun yarısının demirören'e olduğu bir ortamda başkan bir süre daha kalacaktır, bunu bilerek adım atsanız ve biraz sakinleşseniz daha rahat edersiniz, ha bir de sorunun teknik heyetle hiçbir alakasının olmadığını da en iyi bilmesi gereken taraftar biz olmalıyız...
__________________ eternity... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
kardesim adam klubu batırcak cebinden parayı koyuyo sora borç diyo .. böle bisi varmı ya serdar bilgili zamanında borcumuz hiç yoktu takımda daha iyiydi bu adam geldi bizi nerelere getirdi .. toplam kac adam almıstır şu 5 yıl icersinde acaba .. Ümraniye tesisleri demişsin onda acaba bir parmagı varmı bu adamın .. nevzat demir cebinden vererek süper bir tesis yapmıstır besiktasa vererek parasını ama bu adamda varmı öle yürek parayı verir sora alır .. topuza 11milyon euro vercem diyo babanın klubumu veriosn sen ya yazık günah . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hadi tamam yıldırım demirören e söledklerinize katılıorum ama ertugrul saglama dedklerinize katılmıorum futboldan anlamıo demirören göndermio onu fln filan bnce cok ii teknk direktör delgado ya istediin yerde oyna dedi ve suan delgado süper oynuyo adam kazanmak için elindn geleni yapıoo ama futbolcular yapamıo adam daha napsın mac kazanınca güzel oynayınca adam gibi adam ertugrul saglam oluo mac kaybednce yada zor kazannca bu ertugrul saglamdn bişe olmaz diosunz bnce ertugrul saglam gibisi yok siz ne dersenz diyin bu arada demirören in gitmesi tarafındayım ! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |