Tek suçlu hakemler değil!! | | Ya arkadaslar hemen hemen her topıcte bakıyorum muhakkak hakemlere yonelık suclamalar var...Biz şampiyonlugu ne kadar hakettık dıye sormuyo kımse...Sene basından beri hiç olmadığı kadar berbat futbol oynuyoruz...Ligin en kötü defans kurgusu tartısmasız bızde orta saha ıkı pas yapamıyor...ligdeki en dandık takımlara karşı bile koca bi macta 3 4 pozisyona ya gırıyoruz ya gırmıyoruz...Bakın ben hakemler macları ıyı yonetıyo demıyorum hatta bence de cok berbatlar ozellıkle de besıktas maclarında...ama bu utanc yılının tamamen hakemlere baglanması da bu buyuk kulup ıcın daha bı utanc verıcı...ayrıca besıktaslı oyuncular bu paraları gerektıgınde hakemı de yenecek gayretı sarfetmek ıcın alıyolar...kötü futbol 1 2 mac olmadı 3 4 mac oynanır koca bı sezon boyle oynamaya Besıktas gıbı bı kulubun oyuncularının hakkı yok bence...Ve maalesef su anda sınan engın ve dıger yonetıcıler de cıkıp hakemlerın kötü yönetimlerine sıgınıp kendı basarısız yonetımlerını ortbas etmeye kalkıyolar...Böyle top oynayıp sampiyon olsak sizin içinize siner miydi bu şampiyonluk?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |