![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | kaale almayin su lavuklari abicim adamlarin istedigi bu zaten
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | yazıklar olsun size be bukadar düşüp küçülmeyin ******** yumuşaklar..size hollanda liginde başarılar !
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yönetim adam gibi yönetim olsa gerek cevabı verir zaten. Yaptıkları Beşiktaş Bursa maçından önce ortamı germek. Ben Beşiktaş yönetiminin yerinde olsam ilgili kişi önce futbol federasyonuna sonra da savcılığı şikayette bulunurum. Yönetim Göreve... bu ezik, kişiliksiz, karaktersiz ve kimin adamı belli olan bu kişi hakkında gerekenleri yapın. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yav sen delimisin be adam. senin küme düşmen için biz millete maç mı satacaz. aptal herif sen kimsin ki beşiktaşa dil uzatıyorsun. o kadar acizsiniz ki her seferinde illa bi kulp buluyorsunuz<. ulan birinci yarıda 1-0 yendik sizi orda bunu kaldıramadınız.. hala sağa sola laf atıp ismimizi lekeliyorsunuz. düşün yakamızdan | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |