![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | delgada aslında çok yetenekli bir futbolcu . arsenala gitmesi onun yararına olur bizim zararımıza olur. zaten rico paşa kadro dışı ve sene sonu muhtmelen gidecek. delgadonun olmadığı oftaş maçını hatırlayın. tek başına serdar özkan orta sahadaydı. ve orta saha sanki boştu. o yüzden delgadonun yeri doldurulamaz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya arsenelin td. değilmiydi 8-0 yenildikten sonra bu takımların ligde yeri yok diyen ama liverpool üst üste 3 maçta yenemeyip elenende kendisi ha bide 4 yiyende oh olsun arseneli severdim sırf bu yüzden sevmiyorum ayrıca delgado ingilterede oynamaz bence savunma sıfır ağır arsenal hızlı oynayan takım savunması yapan bir takım ayrıca çok gençler
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
biz yüksekten uçarız ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | İNŞ gıder ya gerçektır bunlarda hem bjk den arsenal,a verecek kadar büyük oyuncularımız varmış demekkı ya bıde yabancıların çogu burda aoynuyamıyor ama avrupada..coşuyor bende onu anlamadım....örneğin ezıklerın anelkası...dahada çok var ama aklıma gelmıyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
aLaYıNa GiDeR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | futbolcular da gitmek istiyo ne oluya ya kafayı yicem en sonunda ... bu yönetim 60 futbolcu değiştirdi bu nasıl bişi ya hiç biride kalmak istemiyo kalmak istiyenler gönderildi kaldırmıyo kafam artık yaa ... Beşiktaş aşkımızı bırakın bize hepiniz defolun gidin ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | tabi yaaaa delgadoyu satin boboyu satin cisseyi satin telloyu satin ne olsa gordon var ali var baki var yozgatli var nobre var gider seneye iki ezik ikide cincondan yedek futbolcu alirsiniz ilk 11 e yeter....baskan inan sizden nefret etmeyen tek besiktasli yoktur saniyorum eger seni seven birileri varsa onlarda zaten gercek besiktasli degildir... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | abicim klup profosyonel olsa adam akillica calismalar yapilsa delgado at gibi kosardi arsenal bu delgadoyu alir 6 ay icinde ona oyle bir fizik kazandirirki delgado omuz vurdugu adami devirir calismalarla olacak seyler bunlar bir adamin fizik zayifligi varsa gelistirirsin olur biter ingilteredeki futbolcular vucutlarinin ust kismini agirlik calisarak gelistiriyorlar turkiyedede boyle bir calisma yapilmali
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya ben aylar önce gazetede okumuştum iki takımın delgadoyu istediğini.Biri Psg diğerini hatırlamıyorum.Çok istiyosa gitsin.Zorla tutucak diiliz.Gitmek istiyosa zaten ilerki zamanlarda takımada bi faydası olmaz !
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |