![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #321 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
bu konunun neden bazılarını rahatsız ettigini bende anlamıorum :s .. amac eleştiride bulunmak bence baslıgın sabitlenmesi bile gerekir eger eleştiri yapmıosan yapmayn zorla yapan diyen yok ama yapanada mani olmayın .. ztn bu galibiyete kim sevinirki sadece sampiyonluktan kopmadıgımıza sevindim o kadar .. yenilgilerde herkes üzülür hocanın yada futbolcunun hatalarından dönmesini ister .. besiktası tutmamak gibi bir lüksümüz yok bunada sen karar verme ztn ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #322 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | buna ben karar vermiyorum zaten ama yorum dediğiniz şey gitgide saçmalığa dönüşmeye başladı..eleştirmek ayrı birşey karalamak ayrı birşey..ya ben eleştirinin anlamını bilmiyorum yada sen eleştirmeyi beceremiyosun..böyle şampiyonluğun nesi varmış anlamadım hermaçta 10 tane gol atıp mı şampiyon olmak istiyosun nedir amacın? bukadar ******** bi ligde ******** hakemlerin yönettiği maçlardan daha fazla ne bekliyosun ? hadi bunları geçtik kendi oyuncundandamı bukdar nefret ediyosun hocasından ? yönetimini seven yok zaten ama hoca ve futbolculara saygo göstermek zorundasın..onların bazıları senin renklerine aşık olduğun forma altında ter döküyolar..burdan böyle atıp tutmak gerçekten kolay geliyor..eleştirmek istiyosan kimseye sataşmadan eleştir geç gitsin her yorumdan alıntı yapıp cevap yazmak zorunda hissetme kendini..biz burda aileyiz tek amacımız beşiktaşımız..birlik beraberlik olacağı yerde bölücülüğe gerek yok..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #323 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
şu şahsiyet ertğrul hocanın istifasını mı istiyomuş öyle komik birşeyin peşinde işte hehe kendi çapında takılıyo garibim konu fazla uzamadı konunun hiç açılmaması lazımdı sen tut 6 maç üst üstwe kazanan takım bi maç kaybetsiz konu aç hemen abi bunlar sanal alemin artistleri.. hehe ![]() ![]() ![]() komedi ya.
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #325 | |||
bu arada veysel artık bnm hakkımda yorum yapmassan sevinirm bak konuda bn senin hakkında hiç yapmısmıyım lütfen saygı biraz .. ewt hatalarından dönmezse tabikide bırakmasını istiorum sezon sonu hayırlısı.. hala 6mac üst üste kazanan diyor 1 tanesi güzel futbolla kazanılms mac yok hala skora bakıosn yazık ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #326 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #327 | |||
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #328 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
o kadar mantıklı yzazıların varkı al koy kıtaba mantık dersın de okut klasık antı ertugrul saglam vakasıı fazla dokunmamak gerek yapılan ıyı seylerı baskaları kötuleri ertugrul hoca yapmıstır fazla yorum yazmayada gerek yokkk zaten arkadas herkesden ıyı bılyo herseyı o yazsın bız okuyalım!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #329 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lastik gibi uzamış bu konuda hea ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #330 | |||
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |