![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Volkan abi seni dediklerinin bir kısımını destekliyorum ama yönetim gerçekten başarısız biz birbirimize sahip çıkarız ama yönetiminde gerekli müdahaleleri yapması gerekirdi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yıldırım demirören fenerbahcelimi ...aynı hataları rakıp takımlarda yaptı ama yılmadılar pes etmediler ...onlar bizim gibi birbirine düşmediler hepsinin kavgası aile içinde kaldı bizim bizden başka dostumuz yok ayrıca istesekte istemesekte demirören 2010 yılına kadar başkanımızdır | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
AŞKIMIZ RENKLERE SİZLERE DEĞİL. yeri geldiğinde allameyi cihan olsa BEŞİKTAŞA zarar veriyorsa bu taraftar çıkar hesabını sorar. DEMİRÖRENİN ARTIK HESAP VERME ZAMANI gelmiştir.
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 4 sene içerisinde yanacak enaz 1 şampiyonluk bizi rahatlatırdı cinconlar eziklerden son hafta kaptıkları bedavadan şampiyonlukla gazla gidiyo bizim ise yok | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | katılıyorum BİZE BİZDEN BAŞKASI ZARAR VEREMEZ = DEMİRÖREN "İÇİMİZDEN BİRİ"
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | vOLKAN_1903 arkadaşım sen hala bu yönetimin nesini savunuyorsun ortada birtane olumlu savunulacak taraf söyle sana hak vereyim. Görevde olduğu sürece yaptığı şey FB ile uğraşmak onların eskilerini toplamakdı, kulübe gelir getirecek yatırımların ilerki yıllara ait gelirlerini şimdiden kırdırarak kullandı her sene 10 futbolcu alıp 10 futbolcu gönderdi transferin f sinden anlamadığıda ortada, 4 senede ne başarımız var gerek sportif gerek yönetimin yaptığı yok yok hiçbirşey yok ortada. Yıldırım Demirören Beşiktaşımız gelmiş geçmiş en kötü başkanıdır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | belkide BEŞİKTAŞ Tarihinin en basiretsiz yönetimiyle karşı karşıyayız ve hala onları birilerinin savunması acı veren kangren olmuş bir durumdur...
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben burada taraftarı değil sadece yönetimi suşluyorum transfer yapmak sadece taraftarın gözünü boyamak için yapılıyor geçtiğimiz sezonlarda yapılan transferlerden sadee bir kaçı takıma katkı sağladı amataraftar olarak bizler yağmur çamur demez heran her koşulda takımımızı desteklemeye devam edeceğiz beşiktaşlılığın ruhumu yine tüm dünyaya göstermeye devam edeceğiz ama yönetimden sadece olumlu takıma katkı sağlayacak sağlam transferler bekliyoruz diğer takımlardan eksiğimiz ne sadece ruhlarını ortaya koysunlar...TUN@
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | TUN@_1903 Arkadaşlar burada kimse yönetimi savunmasın yönetiminde büyük suçu var bu konuda delbosky gönderdi ve 9 milyon uero nedemek bu kadar zengin kulupmüyüz beşiktaş hepimizin hepimiz yürekten destekliyoruz ve desteğe devam ediyoruz yönetimin suçu büyük altından kalkamayacağı kararlara imza attı ve sonuç ortada.....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |