|  |  | 
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | | 
|  | 
|  19-04-2008, 15:32 | #1 | ||
| kArtAl AvdA  Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36 
				 Tecrübe Puanı: 18   | beyler boboyu satmasın diyenler,ne yapıcaz bu boboyu?adam gitmeyi aklına yazmış zaten verim alamazsın.ayrıca 10 veren varsa satılmalı tabiiki karim benzema lyona kaç paraya geldi kaça gidiyo?psv de her sene tonla oyuncu satıyo ama her sene aynı futbolu oynuyo,her sene ş.liginde yapmayın lütfen... 
				__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | ||
|   |   | 
|  19-04-2008, 15:55 | #3 | ||
| gurbetci kartal  Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45 
				 Tecrübe Puanı: 25    | satin satin takimda  iyi youncu birakmayin nasil olsa sonra suclusu hazir ertugrula sallarisiniz butun sorumlulugu okadar yuzsuz okadar utanmazsinizki 4 senedir butun basarisizliklarinizi hocalara yuklediniz hala utanmadan ayni yolu takip ediyorsunuz 
				__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
|   |   | 
|  19-04-2008, 17:20 | #5 | ||
|  Üyelik tarihi: Mar 2006 
				 Tecrübe Puanı: 21   | kırmızı kart la ilgisi olduğunu samıyorum Holoskonun alınmasına karar verildiği gün Bobo nun da satılmasına karar verildi diye düşünüyorum 
				__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
|   |   | 
|  19-04-2008, 16:18 | #6 | ||
				 Tecrübe Puanı: 18   | gitmek istiyo zaten... 
				__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | ||
|   |   | 
|  19-04-2008, 16:20 | #7 | ||
|  Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37 
				 Tecrübe Puanı: 18   | hemde nereye gönderiyorlar...yok Rubin Kazanmis yok MArseille...!!gidicekse Ispanya yada daha üst bir Takima gitsin..!!bizde yine para yok satiyorlar...!!o parayla yine 2 ,3 lavuk oyuncu alirlar...!!! 
				__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
|   |   | 
|  19-04-2008, 16:25 | #8 | ||
| biz yüksekten uçarız  Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40 
				 Tecrübe Puanı: 18   | ıgce kafayı yemış bu yönetım ya ..mallar resmen bobo gönderılırmı yaaa..offff onun gıbısını nahhh bulurlar aha buraya yazıyorum onun  yaşında tamam hataları olabılır ama....bukadarda..olmaz..ya....göndermezler bence gelecek sezonda burda kalcak içimdekı umudum bunu söyluyor   | ||
|   |   | 
|  19-04-2008, 16:28 | #9 | ||
				 Tecrübe Puanı: 18   | brezilya bobo kaynıyo akıllı olun azcık.o paraya 10 tane bobo kaka getirirsin.satılsın da sonrası beni korkutuyo... 
|   |   | 
|  19-04-2008, 16:40 | #10 | |||
| biz yüksekten uçarız  Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40 
				 Tecrübe Puanı: 18   | Alıntı: 
 akıllıyız allaha şükür..  ....brezılya...kaynıyor ama. bobo gıbı çabuk ısnırmı..yok yok bobo ıyıı.....kalmasını ıstıyorum..yöenetımınde..aklı çalışıyorya o para 10 tane brezılyalı alma fıkrı.......onlarda akıl olsaydı....şuan bobo-nun satma aşamasında olmazlaredı....o kırmızı kartı göremeseydı ıst maçında şuraya yazıyorumm şuan bız lıgde lıderdık.....hep hatalardan çabuk....usanan bır takımız aynı pascal nouma gıbı....hatasındann dolayı göndermedılermı..hatalara taahamüllerı yok bızım bjk nın heralde ama iş kötü gıdışata gelınce takım adına hep bırbırlerını suçluyorlar hatayı kendınde arayacaklarına ya hocanın ya futbılcuların üstüne atıyorlar..///// KOCA KAFALI YILDIRIM DEMİRÖREN..İSTİFA ET YOKSA TOPUKLARINA SIKACAM..YAKINDA.. | |||
|   |   | 
|  | 
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| 
 |  | 
|  |  |