![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 2. lig takımı yönetimi dahi sezon ortasında oturur bizim sezon sonu hangi oyuncularımızın sözlesmesı bitiyor diye bakar . bu sözlesmesi biten oyunculardan bir kısmı zaten düşünülmediğinden (mesela zanın da bitiyor sözleşmesi ama sanırım yenilemeyi düşünmüyorlar) direk yeni sözleşme önerilmez . İbrahim kaş her ne kadar şu ana kadar çok iyi bir görüntü çizmediyse de genç ve alt yapıdan yetimiş bir oyuncumuzdur ve gerektiğinde yarar sağlayabilecek de bir oyuncudur ( bana sorarsanız bir baki ve gordondan daha kötü diyemeyiz) ama çok genç olduğundan ilerde kendini geliştirme ve toraman gibi daha iyi bir performans gösterme olasılğı da var. Şimdi bizim yönetitimimiz bunca defans arayışı içinde bosnalarda makedonyalarda sürterken büyük ihtimalle ibrahim kaşın kontratının bittiğini farkedemedi ( gordonun cebinde 200 ytl olduğunu farkedemedikleri gibi) kendisine böyle bir teklif gelince de kaş ve menajeri tabi ki balıklama atladı. ben getafenin kaşa atla deve bir para ödeyeceğini sanmıyorum ama bu saatten sonra kaşın gitmemesi için masaya oturmaya da hiç hacet yok 2 katı para da verilse (ki zaten veremezler vermeye de gerek yok ) kaşı bağlasan durmaz (eger anlaşmaya imzayı attıysa). Ama eger sezon ortası henuz ne teklıf ne de kimsenin haberi yokken bu çocukla uygun bir rakama anlaşılsaydı en azından alt yapımızda yetişmiş ve beşiktaşı bilen bir evladımız takımda kalırdı. İŞTE BU YÜZDEN BU YÖNETİM BECERİKSİZDİR BU BAŞKAN DA TÜPÇÜDÜR. 40 FIRIN EKMEK YESELER DEĞİŞMEYECEK 4 SENEMİZİ ZATEN YEMEDİLER Mİ?
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ Konu sierra tarafından (19-04-2008 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Demirörene sormuşlar ' neden boynun eğri ' diye , Nerem doğru ki demiş ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sen elindeki stoperle ilgilenme git stoper ara sora gidiyo diye feryat yak adama guvendin mi ki?adamda bana burda forma yok diyerek tabi gider bu yonetim ve teknik heyet kusuru boyle gelecegi parlak topculari bu kafayla biz daha cok kaciririz gibi...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Suç yonetimde hemde futbolcuda bu kaş beşiktaşın hakkını bole mi odicek hadi yonetim salak bu futbolcu beşiktaşın hakkını bole mi odicek naısl bi adamdır bu bole adamları hıc sevmem ne kadra ıyı oyuncu olursa olsun . Eğerki para kazandırmadan giderse bu beşiktaşımızın hakkı helal olmaz inşallah. Bole oyuncular beşiktaşlı değildir olamazdaa başarılıda olamazz
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |