![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1- Arsenal bu adamı almaz 2- Bu adam satılsa bile bizim hiç bir karımız olmaz.Çünkü bu adamın bonserwisi ÜLKER firmasının elinde Bu sebeplerdenn dolayı gitmemeli bence | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yalan haber
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
azizLerin yaLnizLigi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kim ne derse desin, tekniği en üst düzeydeki adam takımda Delgado'dur .. Kaliteli topçu, göndermek büyük gaflet olur . Ayrıca yukarda da bi arkadaşın dediği gibi, tüm geliri Ülker'e gidicek, bize değil .. Tüpçü saolsun ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Delgadoyu İngiltere liginde parçalarlar Türkiye - İsviçre bu tarz ligler ideal Delgadoya ama bukadar parada veriyosa Arsenal verelim gitsin yoksa seneye sözleşmesi bitecek Kaş gibi bedavaya gider yoksa gitmek istiyorsa | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Beyler ÜLKER olayi benim bildigim kadariyla söyle Delgado satildigi takdirde ÜLKER in ödedigi paranin üstü BESIKTASin!!! Bu nedenle satilmasi gerektigine inaniyorum bu cocuk bizde istekli oynamiyor keske oynasaydi da bizde seyrederken haz alsaydik. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kolpa haber.! Hem Delgado yu gönderince yerine kimi alacaklar çok merajk ediyorum.! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |