![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olursa çok güzel olacak... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hadi hayırlısı bakalımm | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben adam olurum tüpçü adam olmaz bu stadta hayal mahsulu haya 25 nisan geldi hala tık yok mayısata başlanmıcaktı izinler ne alemde ?
__________________ ![]() Bilde gerisi mühim deil sevgim sana özel ve saftır! 19_bjk_03 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
It's Time ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Şu son imza da alınmadan benim içim rahat etmez.Ama kısa bişe sölemek gerekirse,stad bi kulübün kalkınmasında çok önemli rol oynar.O yüzden umarım bi aksilik çıkmaz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sanki bilet satislarindan cok mu gelir ediyoruz arkadaslar.ne varsa yayin geliri sponsor geliri yoksa staddan bu haliyle birsey kazandigimiz zaten yoktu.bence bu yonetimin besiktas icin yapacagi en iyi is bu.ve yapacagina inaniyorum.bari bunu yapabilsinler....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |