![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
abi biz bu oyunlari del bosque ye de yapmadik mi? lucescu ya yapmadik mi? tigana ya yapmadik mi? riza ya yapmadik mi? hepsi kötü müydü? biz lucescu yu harcadik ya. del bosque yi harcadik. tigana yi harcadik. hic birinin degerini bilmedik. acaba hata baska yerlerde olabilir mi? bunu niye düsünmüyoruz? niye ertugrul vizyonsuz oluyor? bunu bana aciklarmisin? hata yapmis olabilir. ama herkes hata yapiyor. del bosque nin yaptiklarini da hata olarak degerlendirmistik. demek ki herkes hata yapabilir.
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Evde işyerinde kimsenin yüzüne bakamıyorum gık diyemiyorum herkesin alay konusu olduk, utanmadan hala çıkıp aptal aptal demeçler veriyor Ayıptır artık ya! Hala Ertuğrul diyenler artık şüphe etmiyorum BEŞİKTAŞ düşmanı olduklarından kesinlikle eminim..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
2- benim delikanliligimi sen degerlendirmessin. 3- ben su veya bu teknik direktör gelsin demiyorum. ben istikrar dan yanayim. her sene antrenör degistirerek nerelere geldigimizi sen kendin zaten yeterince aciklamissin. seneye de x ismi gitsin diyecegine eminim cünkü sabirsissiniz. bak bi manchester united veya arsenal in teknik direktörleri kac sene görevde ve ilk senelerinde neyi basarmislar. 4- kimse ye fenerli diye hakaret edemessin terbiyeli ol.
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Sabırdan yana olanları,istikrardan yana olanlarıda Fb'li yaptılar bea!..Bu kadar kolay mı?Ne biçim mantıktır bu yaa...Durmadan herkes birbirini yok bu Fb'li yok bu içimizdeki İrlandalı diye nitelendiriyor.Yönetimde iş yok tamam,ama yakında tek tutunduğumuz dal olan taraftarda dağılacak!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya şaka gibisiniz.. Şöyle anlatayım, - Ertuğrul kesinlikle gitmeli çünkü futbolun F sinden anlamıyor. Futbolculuğunuda biliyoruz vasat bir forvetti. - Doğrudur önceki yazımda olduğu gibi bende istikrardan yanayım ve evet bencede teknik direktörlerin arkasında durulması lazım. - Ama arkasında durulacak adam futbolu bilen başarılı bir adam olmalı, takım üzerindeki otoritesiyle futbol zekasıyla v.s.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | saten febeliler geseliler diyor ertuğrul ve demirören hiçbir yere gitmesin kafadan bjk şampiyonluk kopuyot bu vizyonsuzlarla inş. hep durular die dalga ge.çiyorlar delircem ya hala bu antrenörü savunanlar var daha nasıl hata yapacak 4. olduk ligde daha ne olcaktık avrupada 8 yiyip kapkara bi sayfa yaşattı bize daha naapcak
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||