![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | iyide kayseri için izlediği adamları aldırtmış bunu vedat bjktv basın tribünde izlemiştim kayseri ile beşiktaş birmi ertuğrul kalsınmı gitsinmi kısmına karar vermedim çünkü elbise değiştirir gibi t.d. değiştirlmez ama takımında iyi oynamadığı iyi transfer yapmadığıda gerçek
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Topic konusundan sapmıs benim anlatmak istediğim Diattanın medyada yazıldıgı gibi Newcastle da banko oynamadıgı ve Ertugrul Sağlamında işin gerceğinin ne oldugunu bilmeyip Diatta Newcastle da oynuyor diye acıklama yapmasaydı. Diatta transferinden önce Ertugrul Sağlamın veto ettiği Benficalı Cleber Anderson yazın sonunda Lyon a transfer oldu ve bu sene sakatlanana kadar banko oynadı. Legrottalie transferinde de Toroman ve Zan sorun yaratır diye sözleşme fakslanmak üzereyken transferi engellediğini biliyoruz. Begenmediği Legrottaliede bu sene Juventus ta banko oynuyor. Diğer transferi Higuainin de durumunun ne oldugu ortada.Böyle transfer fiyaskolarına imza atan bir teknik direktör bence dünya futbolundan bir haberdir ayrıca kendisi Higuain ve Diattayı kac mac oynatmıski sabır gösterilmedi diyor ? Konu Salihcan tarafından (22-04-2008 Saat 16:34 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | oynuyor ile her maçta ilk 11 oynuyor çok farklı manalara gelen cümleler | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |