![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya şaka gibisiniz.. Şöyle anlatayım, - Ertuğrul kesinlikle gitmeli çünkü futbolun F sinden anlamıyor. Futbolculuğunuda biliyoruz vasat bir forvetti. - Doğrudur önceki yazımda olduğu gibi bende istikrardan yanayım ve evet bencede teknik direktörlerin arkasında durulması lazım. - Ama arkasında durulacak adam futbolu bilen başarılı bir adam olmalı, takım üzerindeki otoritesiyle futbol zekasıyla v.s.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | saten febeliler geseliler diyor ertuğrul ve demirören hiçbir yere gitmesin kafadan bjk şampiyonluk kopuyot bu vizyonsuzlarla inş. hep durular die dalga ge.çiyorlar delircem ya hala bu antrenörü savunanlar var daha nasıl hata yapacak 4. olduk ligde daha ne olcaktık avrupada 8 yiyip kapkara bi sayfa yaşattı bize daha naapcak
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | iyide kayseri için izlediği adamları aldırtmış bunu vedat bjktv basın tribünde izlemiştim kayseri ile beşiktaş birmi ertuğrul kalsınmı gitsinmi kısmına karar vermedim çünkü elbise değiştirir gibi t.d. değiştirlmez ama takımında iyi oynamadığı iyi transfer yapmadığıda gerçek
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |