![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | herkes istifa etsin diyo bu başkanı benmi seçtim kongre üyeleri seçti şimdi niye istifaya davet ediyolar. adam kendine göre haklı kongre vardı niye hiçbirisi karşıma çıkmadıda şimdi niye konuşuyolar diyo bu bence yıldırım demirören için çok haklı bi sebep. kimse boşuna uraşmasın istifa etmez bu adam.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
git artık demirören bırak gittttt
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Taraftar mı başkan olacak abi!..Tamam başkanı hiçbirimiz istemiyoruz,savunulacak bir tarafıda yok artık.Ama muhalefetinde savunulacak bir tarafı yok açıkçası,böyle kötü bir muhalefet görmedim.Hepsi anca konuşuyor,ama icraata gelince öyle bakıyorlar!..Artık konuştuklarını bile görmüyorum,neyi bekliyorlarsa, bir 8 daha yememizi mi, seneye yine inter totoya katılmamazı mı??? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | vay be sonunda bi kac kisi farina vardi besiktasin felakete sürüklendini
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |