![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | malesef bobo bugünlerde değil daha holosko alındığında Fransaya satılmıştı arkadaşlar hepimize geçmi olsun
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | CSK daha çok para verir, satarsak ona satalım bare...15 milyon Euro falan deniyordu,tahmin etmiyorum o kadar vereceklerini ama belli olmaz rusların işi...Sezonun bitmesini bekleyelim bi, 3 haftada daha çok şeyler olur... | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu adamı da harcıyacak ya bu yönetim.! | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | boboyu niye gönderiyolar hangi mantıkla hala anlamış değilim..gerçi hata bendeki mantık bekliyorum .. Allah belanızı versin
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yapmayin takimin iskeletiyle oynamayin. ne bicim kafa var sizde ya. takim kurcaz diyosunuz her sene takimi deyistiriyosunuz. bobo gitmek istiyorsa o baska ama ben tahmin ediyorumki tüpcü para yok diye satmak istiyor
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yah artk hakkaten ytr yha adam gtmek istemiyosa bırakın kalsın adam gbi adam takımda yha gönderceksen gönder baki yi ibrahimi ne bu yha yönetimede bir tek akıllı adam gelmedi bide ona sinir oluyorum yha ytr artk güldürün yüzümüzü yah ölene kdr beşiktaşlıyız ne olursa olsun ama gülmekde sevinmektte hakkımız artk
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | faso fıso bızımıler gödermeye calısır bobo gıtmek ıstemes demırören sınanıda al gitt
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |