![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Tanımı yapılan modern stadın maliyeti 230 Milyon € civarında. 80 Milyon € rakamı bana inandırıcı gelmedi. Ya 80 Milyon € da yada proje de bir eksiklik var. Örnek alınan statların en düşük maliyeti 200 milyon €. Avrupada 230 Milyon € ya yapılan stat, Türkiye de ki işçilik ve malzeme maliyetlerinin azlığı düşünülerek belki 125-130 Milyon € ya mal olabilir ama 80 Milyon €ya mal olacağını açıkçası zor görüyorum. Belki stat, tanımı yapılan ststtan farklılık gösterebilir. Sonuçta daha detaylı açıklamaların yapılmasını beklemek gerek... | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Proje olarak heyecan verici bir proje. Sonuna kadar da destek verilmesi gereken bir proje ancak ortada soru işareti bırakmamak gerek...Sonuçta çağımızın gereklerini karşılasın ve Beşiktaşımıza ekonomik anlamda katma değer sağlasın. Son olarak da bu proje yapımına başlanınca taraftara düşen ekonomik olarak da kulübe destek olmak. O yüzden her taraftarın bütçesi yettiğince Kartal Yuvalarından alışveriş yapması gerek... | |||
| | |
| | #4 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |