![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya bize gelen gurbetçiler bir işe yaramadı bu işi gs iyi yapıyor çok fazla gurbetci aldılar ve yararlandılar bize gelen gurbetci ersanı hatırlıyorum başkada hatırlamıyorum bize aslında gurbetci yerine alt yapıdan gelen oyuncular yararlı oluyor
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Guest
| arkadaslar, emeginize yazik. bosuna ugrasmayin. besiktasi yönetenler futboldan beyhaber olduklari icin, böyle isleri takip etmezler. bize bu sezon gelecek oyunculer gordon kalitesinde olacak, cünkü bizim yönetimimizin kalitesi ancak gordonunki kadar. | ||
![]() |
![]() | #13 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Milli takımlarımızda oynayan her hangi bir gurbetçi (Zafer Yelen, Mevlüt Erdinç, Jem Paul Karacan gibi isimler bize mutlaka güç katacaktır) bize çok faydalı olacaktır. Aydın Karabulut Herta Berlin'den transfer edildi. Alt yapı + Yetenekli Gurbetçiler + Kaliteli Yabancılar = En az maliyetle en yüksek başarı | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ gidin ya d&d | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bu futbolculardan hiçbirini almasak da elimizde ki gençlere sahip çıksak yine yeter ama tabi gelecek vaad eden gençlerde alınsa daha güzel olur | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Emeğinize sağlık... Güzel bir çalışma olmuş. çok sayıda gurbetçimiz varmış. bunlar arasından seçerek 1 sol bek, 1-2 stoper, 1-2 ön libero, 1 forvet alıp geleceğe yatırım yapsak ne iyi olur... Çok da maliyetli olacağını sanmıyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |