![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Olay bizim grubun 2 metre yanında çıkTı.... bjk tribününe 30-40 tane bursaLı girmiş gizlice...1.golden sonra bir anda biz bursalıyız diyE bağırdıLar sonra ellerindE demirLer ßıçakLar... dünya tersinE dönsE ßursadan adaM çıkMaz...delikanlılık buysa kaLsın...ellerde ßıçaklar saldırmaya kalktılar...9 yasındaki çocuk ezildi yaraLandı...sonra arkadan ßiz saLdırıya geçtik...tabi a.demirsporLu kardeşlerimizide unutmamak lazım onlarda bursalılara saLdırdı...ßi tanEsi Linç ediLdi...polis sağolsun onlara sıkacağınA ßißer gazını bizlere Sıktı... ßenim anlamadığım bu adamlar içeri nasıl bıçak demir vs. sokaßiLiyorLar ? KimLikLere nEden BakıLmıYor ? aYıp..ReziLLik...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Gerçekten anlam veremiyorum bunlara yenilgiyi hazmedemiyorlar allah'ın belalari ecelinize mi susadınız ulen | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | zorla kasınıolar oglanlar ıste artık bızım bunlara bı dur dememız gerekıo galıba | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Bu bursalıların yaptıkları artık fazla olmaya başladı..3 Büyükler arasında yer alan rekabeti kıskanarak takım olarak değil ama taraftar grubu olarak 3 büyükler arasında yaşanan olaylara benzer şeyler yaratma çabası içinde olmaları (bilmiolar ama) küçük duruma düşmelerine sebep oluyor.. Maç öncesinde beşiktaş yönetimi barışcıl davranmıyor ateşe körükle gidiyor diye beyanlar verenlerin takımları tamamen provake amaçlı olan bir pankart olan''İnadına TEXAS'' şeklinde bir pankartla aslında Beşiktaş tarafında hiç de gergin olmayan ortamı germekten başka bir olay değil.. Sonrasında bursalı taraftarların yaptıkları olay da resmen kavga sebebi..Bu kadar sebepten sonra çıkıp da Beşiktaş tribünü bizi provake ediyor,onlar kavgayı fitilliyor,onlar oyle yapmasalardı bizimkiler bişey yapmazdı şeklinde beyan vererek KENDİLERİNİ AŞŞAĞILIYORLAR...!!! Ben de onlara diyorum ki:''BETER OL BURSA...''
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bitanesi nin kafaya tabure nasılda geldi texas mış oda ne ya biz ZAGORR uz bu alemde ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 3kişiyi bıcaklamışlar maçtaydım maç güzel gidertken olay çıkardılar sonra boş trübüne gittiler bursa dışarı diye bağırdık çirkef bursalılar en güzel yanı bursa top top top kartal golü çevirdik çok güldük inadına teksas mışya inadına yendik
__________________ gidin ya d&d Konu HandaN tarafından (26-04-2008 Saat 21:46 ) değiştirilmiştir.. Sebep: mesajlarınıza dikkat edin | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | harbi mal bunlar ya.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "lan tommiksler ne b*k arıyonuz orda " ne salak herifler ya bunlar allah akıl fikir versin iyi oldu pisliklere dayağını yiyen indi aşağıya ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/60073-besiktas-bursa-macinda-olay-cikti/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 26-04-2008 18:59 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |