![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ulan bunlar varya rezilikdende öte bisey. benim takimin avrupenin en iyi 8 takimin arasina girecek ve ben onlar önemli bi derbiyi 1-0 kaybeti diye dövemeye kalkacam ölemi yuh bea baska bisey demiyorum. 8-0 sifirdan sonra bile hic bi olay olmadi zaten ne kadar destekci taraftarimiz oldunu biliyoruz. bunca kötü sonuc ve kötü yönetime ragmen besiktas taraftari takiminin arkasinda
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ezikliklerini br kere daha gösterdiler çok güldüm valla Alex e saldırmışlar ulan bu adam getirdi sizi buralara ezikler yuh ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | FENER ILE BIZI KIYASLAMAK AYIP BILE BIZ BESIKTASLIYIZ IYI GÜNDEDE KÖTÜ GÜNDEDE FAKAT BIRI CIKSA BU YÖNETIM KURULU ÜYELERINI EVIRE CEVIRE PATAKLASA ÜZÜLÜRÜM DESEM YALAN OLUR ![]() ![]() EGEMEN´i ISTEMIYORUZ DEMIRÖREN ISTIFA
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu kaaninho99 tarafından (28-04-2008 Saat 10:14 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bizde yenildikmi salak gibi alkışkıyoruz çok mu iyi sonra her sene 3. 4. oluyoruz salak gibi hep aynı senaryoyu izliyoruz adamlar hiç yoktan tepki koyuyo bizim taraftar gibi demirörenden para yiyip oturmuyo
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bugün fbli arkadaş bursa maçına gittinmi diye sordu gittim dedim dediki şampiyonluğa oynamıyorsun neden gittinki aramızdaki fark bu biz şampiyonluğa oynadığı için değil beşiktaş olduğu için maç izliyoruz
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/60205-eziklik-iste-budur/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 27-04-2008 23:45 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |