![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Geçen sene çok tecrübeli Tigana'nın Beşiktaş'ta ikinci sezonuydu topladığı puanla bu sene Ertuğerul Sağlamın topladığı puan arasındaki farkı bilmiyorsun heralde.İkincisi bu sene hakemler takımımıza karşı resmen katliam yaptılar.Birde bunları gözönünde bulundurursak Ertuğrul Hoca'nın başarısız olduğunu söyleyemeyiz.Ayrıca Devler liginde hepsi birbirinden kuvvetli 3 takımdan şu haldeki beğenmediğiniz takımımız 6 puan topladı.Siz işinize nasıl geliyorsa öyle davranmaya çalışıyorsunuz.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Savunma hattımız az gol yiyen özelliklede az pozisyon hatası yapan bir savunma idi. o dönemde Serdar Kurtuluş, Burak Yılmaz, Bobo gibi gençler alındı. Bir çok oyuncu bireysel olarak geliştiler. Bunların başında Bobo geliyor. İyi bir ivme yakalandı ama bu sene o oyuncular büyük düşüş içindeler. Serdar Özkan bir ara çıkış yakaladı sonra kayboldu, İbrahim kaş, hiç yapmadığı kadar pozisyon hatası yapmaya başladı. İbrahim toraman, Gökhan zan ikilisi inanılmaz hatalar yapmaya başladılar. Geçen sene kalecilerimiz arada hatalı goller yeselerde genelde iyi maçlar çıkarıyorlardı şimdi ise dökülüyorlar. Bana Ertuğrul sağlam'ın bir tane somut başarısını gösterirmisiniz teknik direktörlük kariyerinde. Liverpool'u yenmek mi? Rıza çalımbay Denizlispor ile neler yapmıştı UEFA kupasında. yada Del Bosque nin teknik direktörlük kariyerini anlatmaya gerek varmıydı? Belki de aramızdaki temel fark hedeflerden kaynaklanıyor. Bence şampiyonlar liginde grubunda sonuncu olup gruptan çıkamamak başarısızlık yada Liverpool a 8-0 kaybetmek başarısızlık. Siz Beşiktaş 6 puan aldı başarılı dioyrsunuz, ben ise gruptan çıkamadı başarısız diyorum. Siz geçen seneye göre daha fazla puan aldık bu bir başarı diyorsunuz? Geçen sene Türkiye kupasını aldık bu sene ise kupadan erken elendik, üstelik geçen sene 2.ydik şu anda 3. yüz bu başarısızlık diyorum. Tigana ile Ertuğrul sağlam'ı karşılaştırıyorsunuz? Tigana Türkiyede 2 tane Türkiye kupası kazanmadı mı? (Tigana iyi bie eğitici idi, ancak Teknik Direktör olarak benim eleştridiğim bir teknik direktördü) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yeter ya bıktım valla bu zihniyetlerden...yine bi maç sonrası hocaya olumsuz sözler...kaleci hata yapar hocamıza....defans hata yapar hocamıza...hakem hata yapar hocamıza...bırakın artık...sizin gibiler yüzünden hoca kalmıcak..
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
sende her mac aynı sözleri sölüyorsn bir tane eleştiri veya övgün olsn .. güveniorm ediorum ayagına sevinmk icin sevmedk biz besiktaslıyız diosn besiktaslılık böle olmaz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
onlar seye inaniyor o konuda maci taraftarin kazandirdigina ertugrul hocanin herhangi bir etkisi oldugunu dusunmuyorlar bu konuda ![]() ![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence tartışmayın arkadaşlar.Hocamızda bence gayet iyi ama işte hep hatalar yapıyoruz.Bence herkesin biraz suçu var bunda.Tek bi kişiye bağlanamaz diye düşünüyorum
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/54378-hocam-eline-saglik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 27-02-2008 23:21 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |