![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kimsenin sürekli seyehat yapmasına gerek yok çünkü orada olan tarftar yeter örnek adana millet zaten özlemiş daha güzel olur destekliyorum | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #34 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Sadece taraftar açısından bakmayın, futbolcuların her maçı farklı sahalarda oynaması çok çok saçma. Her oyuncu alıştığı sahada etkili oynar. Bir Adana'da Bursa maçı kazandık diye her maç o atmosferde mi oynanacak? Öyle olursa futbolcular açısından 34 maçta deplesman maçı olacak. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aslında ara yol bulunabilir şehir şehir gezmek yerine bir kaç şehirde oynanabilir. Örneğin maçların bir kısmı İzmir Atatürk stadında oynanabilir oradaki taraftar potansiyelimiz yüksek hatta avrupa maçları da oynanabilir izmirde. Bununla beraber Adanada , Antalyada , Eskişehirde, Kocaeli'de de oynanabilr. Daha fazlası hem yorar hemde futbolcular statlara alışamaz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | inşallah olur. turkiyenin butun illerinde benim gibi super lig maclarına hasret kalmıs vatandaşlar var. şimdiye kadar izmirdeki butun maclarda takımımın yanında oldum. bu proje uygulamaya gecerse benim gibi binlerce insan macları izleme şansı bulabilir.
__________________ Erkek adam renkli takım tutmaz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | |||
kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | mantıklı dğil bence tamam anadolu için güzel olue,rda sonuçta oynayanlar insan yani her hafta deplasmana gidilirmi yani adamların çoluk çocuğu var bir kaç haftada isyan çıkar benden söylemesi ayrıca ben gecen gün şaka yollu demiştim anadoluda oynayalim maçlarımızı diye dememin sebebi deplasman performansımızın iyiliğiydi ama şakaydı
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/60252-carsidan-ilginc-fikir/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 29-04-2008 12:27 | |
Untitled document | This thread | Refback | 29-04-2008 12:27 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |