![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | mantıklı dğil bence tamam anadolu için güzel olue,rda sonuçta oynayanlar insan yani her hafta deplasmana gidilirmi yani adamların çoluk çocuğu var bir kaç haftada isyan çıkar benden söylemesi ayrıca ben gecen gün şaka yollu demiştim anadoluda oynayalim maçlarımızı diye dememin sebebi deplasman performansımızın iyiliğiydi ama şakaydı
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | futbolcular açısından yorucu olabilir ancak $öyle bir $ey var taraftar bakımından her maçta tribünler dolacaktır.her ilde be$ikta$ımızı izlemek isteyen binlerce insan var.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çoğu kişi stadınız yok der ama her ne olursa olsun süper bi fikir bence hem ben o kdr beşiktaş hayranıyımki anlatamam çok seviyorum beşiktaşı ama nasıp olmadı şuana kdr bi maçına gitmek bence böyle bi proje eğer oyuncuları yormassa çok iyi olur
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/60252-carsidan-ilginc-fikir/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 29-04-2008 12:27 | |
Untitled document | This thread | Refback | 29-04-2008 12:27 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |