![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gitme kal. bizi kanser et bu seneki gibi gelecek yıllarda.! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yildirim demirören gitsin aldiklari parayi hak etmeyen futbolcular var örnek mehmet yozgatli gordon gibi
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bikere bu neticede bana tek bir kusur gosterinki Ertugrul hoca basarisiz oldu ve gitsin diye.. Ingilterede Manchesterin hocasi yillardan beri ayni adamlar basarili olsalarda ayni teknik adam basarisiz olsalarda birakin bu hersene baska hoca istemeyi ve genc hocamizi destekleyin biraz, bize hersene baska teknik adam gelir ve baska taktik ve baska oyuncular gelirse bu takimda basari soz konusu olmazz.. Sonuna kadar Ertugrul Saglam Konu Kartal58 tarafından (02-05-2008 Saat 12:37 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yahu Del Bosqueyi göndermeseydik şu anda biz nerelerdeydik, belkide Fb'nin çıktığı çeyrek finallere biz çıkacaktık bu sene...Del Bosque gibi adamı harcadı bunlar, o zamanda istikrar dedik biz.Türkiye'ye gelmiş en kariyerli hocaydı, ona sabır göstermeyecektik de kime gösterecektik.Ama işte yönetim medyanın gazına gelip yolladı adamı, suç bizde mi?Aynı hatayı yapmasınlar diyoruz işte, bugün Ertuğlul Sağlam gitse bu takım bi 5 sene daha toparlanamaz.Artık bi hocanın arkasında durmayı öğrenmeliyiz, yoksa işimiz yaş!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM... bu adamın ne suçu var ki gitmesini isteyenler oluyor önce başkan gitsin yerine adam gibi biri gelsin bakın o zaman ertuğrulu görün adamın kanı siyah beyaz akıyor gerçek bi beşiktaşlı için bu sözler söylenmez sonuna kadar ertuğrul hoca diyorum...
__________________ iŞTe BiZ KöTü GüNDe HeP oMuZ oMuZaYıZ İştE bİz kÖtÜ gÜndE hEp OmUz OmUzAyIz öVüNMeK GiBi oLMaSıN BiZ KARAKARTALLIYIZ BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN ------------------------------------ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |