![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | evet forza kapandı bugün y.d. alehine olan bütün topikleri de sildiler zaten nedense abiler destek diyo manisa maçında olaylar çıkabilir taraftarda bölünme var gibi y.d. istifa diye bağıranlar olacaktır mutlaka ve tabi onları susturmak isteyenler de!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Nerden biliyorsunuz abiler desteklediğini nerden hiç yüz yüze veya onların tavırlarını nerden biliyorsunuz?Yıldırım Demirören sağolsun başarmakta taraftarı 2 ye bölmekte,ve buna kanan taraftarımıza da helal olsun tek gözle bakan taraftarımıza gerçekten helal olsun.Eğer çArşı gibi canlar verilmiş bir kültüre soyut varlığa laf eden olursa karşısında devamlı dururum.Ben çArşı olmadığım halde! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Konu rebel07 tarafından (05-05-2008 Saat 15:40 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
Herkez çArşı olamaz! Abilerimizin yazılarını okuyunda çArşı yı bugün buralara getirirken neler yapmış neler etmiş ve sonra da biz ne yapmışız da ortada çArşı olarak gezecez! Konu uMuT TaCiRi tarafından (05-05-2008 Saat 16:09 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | [quote=uMuT TaCiRi;663946]Eğer bilmiyorsanız boş yere tartışmaya gerek yok değil mi?Ben en çok istifa etsin diyenlerdenim ama yerine kim gelecek muhalefet yok ortada klubü kim yönetecek?Ben çArşı değilim çArşı olamam ben bu değeri üstüme taşımaya cüret gösteremiyorum.Zaten sorun bu değil mi önüne gelen çarşı poları tişörtleri giyiyor ama birşey yapıyor kendini yüceltmek isterken güçlü göstermek isterken çArşı'yı küçük düşürüyor. Herkez çArşı olamaz! Abilerimizin yazılarını okuyunda çArşı yı bugün buralara getirirken neler yapmış neler etmiş ve sonra da biz ne yapmışız da ortada çArşı olacak gezecez![/quote peki bu nereye kadar devam edecek şimdi olmayan muhalefet 2010'da mı olacak???ciddi soruyorum bunu artık harekete geçme vakti y.d.şu an gitsin gelecek biri mutlaka olur sahipsiz kalmayız ve daha az şey kaybetmiş oluruz. Konu rebel07 tarafından (07-05-2008 Saat 10:34 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Amaçlar için kullanılan, ÇARŞI’yı araç yapmak isteyenlere hayır… YENİDEN HEP BİRLİKTE NİCE SEVGİ DOLU DOSTLARLA BEŞİKTAŞ İÇİN İLERİ… BAYRAĞIMIZ, BEŞİKTAŞ ŞİARIMIZ, BEŞİKTAŞ YÜREĞİMİZ, BEŞİKTAŞ BİZ, BEŞİKTAŞIZ BEŞİKTAŞ, BİZİZ ÇARŞI Ne güzel bir söz,ne güzel bir deyim,Çarşı üzerine yapılan spekülasyonlara,hayatı yaşayanlarca verilmiş bir cevap.Bakıyorum sitelerde Çarşı hakkında birileri ileri geri konuşma hakkını kendinde bulabiliyor,insan eleştirebilir sorabilir ama itham edecek şekilde sorup sorguluyamaz.Çarşı adına hareket eden,Beşiktaş tribünlerini temsil edenler de nihayetinde insan,hata herkes içindir,herkes hata yapabilir,eksik davranabilir,yanlış yapabilir.Ama bu asla geneli veya yanış yapan kişinin tüm yaptıklarını unutturup bağlamaz. Bu aşşağıdaki yazı çArşı'yı buraya getirenlerden 2 abimiz ile maç sırasındaki konuşmaları Özer Özçetin-yumurtakafa yılmaz (Yılmaz Yılgın) Maç sırasında Yılmazla bir ufak sohbet ettik,abi dedi Çarşı Bir Ruhtur olmayanda anlamayanda yaşamayanda zaten yoktur...... Ne güzel bir söz,ne güzel bir deyim,Çarşı üzerine yapılan spekülasyonlara,hayatı yaşayanlarca verilmiş bir cevap.Bakıyorum sitelerde Çarşı hakkında birileri ileri geri konuşma hakkını kendinde bulabiliyor,insan eleştirebilir sorabilir ama itham edecek şekilde sorup sorguluyamaz.Çarşı adına hareket eden,Beşiktaş tribünlerini temsil edenler de nihayetinde insan,hata herkes içindir,herkes hata yapabilir,eksik davranabilir,yanlış yapabilir.Ama bu asla geneli veya yanış yapan kişinin tüm yaptıklarını unutturup bağlamaz. Bizler Forza Beşiktaş Dergisini çıkardığımızda,şu anda bilumum sitelerde yazan ve Çarşıya laf söyleyenlere karşı durarak prim yapmak isteyenlerin o süreçteki yaklaşımlarını da gördük biliyoruz.Bugün Çarşıyı savunan konumda bulunan[ki savunmaya ihtiyacı yoktur] bir çok kişi bizim o hareketimize gülmüş ilerledikçe kıskanmış arrdından utanarak yanımıza bile gelememişti. Bugün de zor bir süreçten geçen,federasyonun emir erlerince katledilen,futbol borsasının direktifleriye fb gs kapışmasına kurban edilen bir camianın tek dik duran gücü Çarşı yıpratılmak isteniyor.Biliyorlar ki onların oyununu bozacak ve hesap soracak tek güç Beşiktaş taraftarıdır.Yönetim menejer gelip geçicidir ve teferruattır.Canı yana ama hesabı soracak olan da taraftardır.O nedenle taraftarı dağıtmak bölmek bertaraf etmk için endüstriyel canavar hareket halindedir. Dün tribünleri gördük,protestolard kimse müdahale tmedi,ben orada Alen Cem Yılmaz Ayhan ve Harunla birlikteydim,bir ara ben dedim yeter artık...Takıma da destek gerekli,neticede canı yanan biz oluyoruz,amigolar şimdi bu tür tezahürata yönlendirsek diyecekler ki,bakın tepkileri susturmak için olayı nereye çeviriyorlar.O an hak verdim Alen ve Haruna.HHani Kapalı satılmıştı,numaralıya laf atıldığı zaman ilk önce Cem ve ben tribüne döndüm,ne yapıyorsunuz onlar da bizim arkadaşımız onlar da Beşiktaşlı diye. Evet tepki olmalıydı,dozajı da normaldi,bir iki kez aşağılayacı kelimelrle tezahürata kalkışıldı susturduk taraftarı,haklı iken haksız konuma düşmeyin diye. Madem Kapalı ve Çarşı satılmıştı,o zaman dünkü tepkiler neyin neyisdi,numaralıya hakaret edenler müdahale neydi. Dha yaşı Çarşının kurulduğu yıllrda 3-5 olan,sabahlamaları ondan bundan duyan gençler bile tribüne laf atıyor yazıyor çiziyor.Beşiktaşın kavgası sokaklarda tribünlerde deplsamanlarda spor segilerde verilirken evlerinde güvenli saatleri bekleyip ardından maça gelenler de dil uzatmaya çalışıyor,ayıptır... Beşiktaşa ve Beşiktaşlıya saygısı olanlar,taraftara bir kelam bile etmemeli,edemez.Evet tepki saati ve zamanı gecikmiştir,belki daha önceleri yazdığım gibi ilk emirde federasyon 5 hafta önce protesto yemeliydi,Yönetime ve Başkana tribün tepkisinden önce bir şekilde ulaşıp çok önceleri bir şeyler söylenseydi.Neticede Beşiktaş taraftarı dün bir duruş göstermiştir,bu duruş ruhun yansımasıdır.Ama ruhu taşıyan bilir olmayanda da yoktur,olamayacaktır.Dün Dergiyi ardından derneği kıskananlar ,bugün neyi çekemiyor iş bellidir.Kendi hataları ile 8 yıldır görev verdikleri yönetimleri camianın başına tebelleş edenler bunun vebalini taraftarda arayamaz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar hanginiz forum.forzabesiktas.com'a üyesiniz orda yıldırım demirören istifa die bi tpic varo topic düne kadar kaç sayfa oldu biliyomusunuz 256 sayfa oldu sona çarşı tepki göstermio dionuz kaç haftadır stadımızda maç oynatmadılar oynatsalardı tepkinin allahını görürdünüz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çarşıya laf etmeyin arkadaşlar serdar bilgiliye küfrü çarşı etti ama bunu y.d ettirdi diyen hawadan sudan sıkıyo demektir.böyle bişey KESİNLİKLE YOK buna herkes inanabilr... ama şu anda çarşı nın y.d. e tepki göstermemesine bişey diyemem..ama o olayı karıştırmayın. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/60690-carsi-ve-demiroren-iliskisi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 05-05-2008 03:47 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |