![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | daha ne yapsin bizi tüm türkiye ye ve dünyaya rezil kepaze etti ya. bundan güzel baska ne yapilirki
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 59
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Benim hatırladığım tek iyi şey...BJK Store un isminin değiştirilerek KARTAL YUVASI yapılması....
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | baslanmis olan butun projeleri bitirdi bu bile yaptigi birseylerin oldugunu gosterir bence bu sene stadi yapip butun hatalarini kapatabilir kendince tabiki ama sportif basarisizliklar cartlar curtlar bunlarin hepsi gecerde gs sampiyon olsun diyen bir baskan olmasi voleybol erkek takiminin kume dusmesi verdigi hersozu yemesi gibi besiktas degerlerini perisan eden nerdeyse yok etme seviyesine getiren bir baskan yok abi yok bu adam besiktas butcesini 10 milyar dolar yapip hersene cl ligi sampiyonu olsa ben bu herifi yine affedemem allah bunu nasil biliyorsa oyle yapsin
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ne yaptı koca bir hiççççç...yarımları tamamladı< başka bişi yok...
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |