![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hem haydi gayret 5 atalım diyoruz hemde protesto diyoruz ne olacak allah bilir.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
bakalım ne olacak hesap kitap yaptıranlar düşünsün
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | |||
| | |
| | #3 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence 3. olamayız... | ||
| | |
| | #4 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya bizdede ne şans var kardeşim şu sivas ts maçında beleşten 3 puan aldı olan bize oldu ulan ts seyircisi bir ahmaklık yaptın ya bizden çıktı açısı ayrıca sivasın 3 golü bonus bence bu durumda biraz bize haksızlık oldu ya bu saçma salak sanşsızlıklarda bizi buluyor bunun dışında sivasta son saniye yediğimiz ahmakca gole nedemeli bunun için sanşızlıkmı salaklıkmı demek gerekiyor ne diyeyim ya oftaş maçında en azında 1 puan almadığımız ya bizim topcular sanşızmı beceriksizmi anlamadım ama galiba 2,si sonuçta şampiyonluğumuzu nasıl kaçırdığımızı düşünürsek umarım bu onlara ders olur metin geçen gün bir programda şu yıllar önce 1-1 berabere kalıp kaçırdığımız şampiyonluk için demiştiki o gün yıkıldık ama sonra 3 sene şampiyon olduk bize tecrübe oldu demişti ama geçen seneyi fb maçını hatırlayıncada bunların hiç bir şekilde ders çıkarmadığınıda anlıyorum ne diyelim... ayrıca geçen sene kaçan şampiyonlukta bir tespitime değinmek istiyorum pek çok beşiktaşlı 2006 yılındaki gs şampiyonluğuna sevindi hatta demirören bile ama fb o sene şampiyon olsaydı acaba diyorum bir sene önceden ders alıp bize vermediği şampiyuonluğu bize kaptırrımıydı ben şunu söylüyorum beşiktaş hariç kimsenin şampiyonluğunu ve başarısını istemem
__________________ gidin ya d&d | ||
| | |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu serüven böyle gider 4. bitircez daha ne hesapları yapıyoruz bırakalım üzmeyin kendinizi yazık seneye diyelim zaten alıştık öyle söylüye söyluye ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | biz bu vizyonsuzlarla ancak böle intertoto gazoz kupası hesapları yaparız
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
| | |
| | #9 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence hiç uğraşmayın biz 4. bitirdik gibi. Ama futbolda her zaman ihtimaller var.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaşlar benim merak ettiğim bir kaç soru var bjkmiz en son ne zaman inter toto kupası oynadı ve türkiyeden en son kim katıldı bu kupaya [geçen sene katılan olmadı herhalde 2 sene önce bir anadolu takımı katılmıştı hatırlarsam) birde bugün gs,linin biri gs hiç inter toto da maç yapmamış (çok başarılıya kaç senedir avrupada) uefa ve şampiyonlar liginde maç yapmış bu doğrumu acaba???
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |