![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | 8 tanemi attrcan hoca?
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gol yağmurunu bekliyorum ben şahsen .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | inş adana demirsopor gbi olur o zmn kesin uefadayıs ![]()
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | en son 4 farklı skoru lucescu döneminde almıstık sanırım...zor ama imkansız deil... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Manisa düşmüş bir takım, bu maça nasıl bakacakları, nasıl bir kadroylan çıkacakları önemli.Sonuçta kendi sahasında tamam ya da devam maçında Kasımpaşaya yenilen bir takımdan bahsediyoruz...Fark olabilir bence, neden olmasın.Zaten bizdeki bu hücum hattıylan, kendi evimizdeki maçlarda 3 ve üstü gol atamamamız anormal bir durum bence... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | saldırın ulennn yıkın tarzanları ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | hayirlisi allahtan ben uefaya direk katilmalarini istemiyorum bu futbolcularin aklini basina getirir onumuzdeki sezon icin erkenden gelip calismalara baslansinlarda o zaman gorurler gunlerini
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 4-5 forvet oyuncu ile oynayacağız belli. Bence çok karambol olucak bu maçta şansımız yaver giderse 6-7 tane atabiliriz hiç belli olmaz.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/60902-saglam-tarihi-fark-istedi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 07-05-2008 11:11 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |