![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | herkes bir kafadan ses çıkarıyor bobo kaçacak olsa bile bu son maçta kulüpte olurdu belliki iyi bir mazeretivar gidiyor yada yönetim gönderiyor buna kaçmak denmez boboyu bu duruma getiren yani yükselmesinde faydası olan beşiktaştır bunda bobo biliyordur kaldıki bobo şahsiyetsiz değil böyle bişi yapsın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | allah belasini versin bu yönetimin , eger boboyu satarlarsa hayatlarindaki en büyük salaklilarini yapmis olurlar 8 milyona satacaklar , o 8 milyonlada 4-5 oyuncu alirlar senye yine hüsran yine taninmamis acemi kalitesiz futbolcu alirlar eziklerden falan hatta ankaragüclü bebe yi düsünüyorlarmis bobonun yerine tam olur ha nobre + bebe kesin bizi sampiyon yapar nekadar öküz bir yönetim bu yaaaa anlamiyorum 2-3 sene daha oynatsalar boboyu 20-30 milyona satarlar ama yok 8 milyona 4-5 tane adam alacaklarya | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | ahh ahh,yazıcak bişiler kalmıyo işte ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hani beşiktaştayım daha uzun sene diodu . haber doğruysa ki inanmıyom . bu futbolcular nie paragöz oldular yha .azcık paraya satışa getiriyolar takımlarını . .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bobo gitmek istemiyor ki yönetim para için gönderiyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | inanmıyorum inanmak istemiyorum bobo satılmasın ya ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |