![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ertuğrul hoca sen iyimisin sende mi şaşırdın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | körle yatan şaşı kalkar ustaaaa....
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yalandir bu haber be kardesim inanmiyorum bu haberlere ertugrulu sevmeyebilirsinizde hicbir iyi haberi yakistiramùayip her olumsuz haberdede bukadar sacmalanmaz arkadaslar yorumlariniza dikkat edin biraz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | basın amacına ulaşmış artık, ertuğrul sağlam'a "yıldız istemeyen, küçük düşünen, vizyonsuz" lakabını hem de kendi taraftarı tarafından takılmasını sağladı nihayet, ne diyelim vatana millete hayırlı olsun... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | eyer bu haber dogruysa ertugrul derhal istifa etmeli. viziyonsuz sifatina gelince aldirsin 3 yildiz sildirsin bu lekeyi bukadar basit bea
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bebbe tam bir kaos oldu kulüpte
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | küçük beyinler büyük düşünemez büyük takımda bu beyinlerle büyük olamaz rıza çalımbayda küçük beyiniyle BÜYÜK BEŞİKTAŞ ı şaha kaldıracaktı 3. sınıf futbolcuları doldurdu takıma şimdide bunlar aynısını yapıyor yönetim hocanızıda alın gidin BÜYÜK BEŞİKTAŞ'ın önünü açın (sinan engin sende dahilsin) tabii beşiktaşı seviyorsanız
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | transferler istediğine değinen Sağlam, "Beşiktaş’ı iki yıl içinde Avrupa’nın en çok konuşulan ekibi haline getirmeyi istiyorum.'' Zaten Awrupada çok konuşulduk 8-0 ve Del Bosque davalarından sonra | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |