![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
senin gibilere inat; ölümüne çArşı sapına kadar da BeşiktaŞ
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
kendine çok güvenioysan gelirsin insanların yüzüne söylersin klavye delikanlıgı yapmaya gerek yok bugun çarşıyla pazarı karıştıran yarın anasıyla bacısını karıştırır | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
sen kimsinki çarşıya laf ediyorsun neyin icindesinde biliyorsun boş boş konusuyorsun burada sana kalmadı! | |||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | valla çarşı satılmışmı bilmem ama amigoların hepsi satılmış kutudan amigo tayfalarından bi allahın kulu bağırmadı ne zamna ki kapalı sağ ve solda 3 kişi yıldırım demir oren yeter desin herkes başlıyodu hatta ve hatta kutudaki ismini bilmediğim amigolar bu şekilde bağırttıran taraftarlara el kol sallayıp tehtidlerde bulundular yanı buu durum gosteriyorki amigolar anlamadığım bi şekilde demiröreni destekliyorlar kendince haklı gordukleri neden ise uefa ya gitmed için şimdilik takıma destek vericez ee sezon bitti bu adamı boyle bi ortamda nasıl bulucan hadi adam gitedi sen uefa dada bu adamla devam edicen değilmi konuyu açan arkadaşıma son sözüm ise çarşı satılmamış sadece çarşının içindeki bazı şahsiyetler SATILMIŞ. bunuda mça gelen arkadaşlar özellikle kapalıda olan arkadaşlarım fazlsasıyla farkına vardırlar forza kapatılıyor bahaneleri bakımmış koca bir yalan kimse organize olmasın diye anlayın artık biz istemesekde bizim en az bizim kadar insanda demiröreni istiyorlar eee gelen adam bedava bilet mi verecek HAYIR Ceplerine paramı koyacak HAYIR saygılar... | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | coğunuz görmediniz ama numaralıda inanılmaz olaylar çıktı kapalı üstteki abilerin bi kısmı numaralıdaydı ve sanırım demirören yandaşlarıyla büyük olaylar yaşadılar numaralı yeter diye bağırırken bunlar susturuyordu ve sonra herkez birbirine girdi büyük olaylar oldu cogu kişide içeri alındı başta kapalı ve antipati olmak üzere Bağıran herkeze sonsuz tşkler Numaralı orta gidip bağıranlarada helal olsun | ||
| | |
| | #10 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Yav vallahi bıktım artık nefret ediyorum önüne gelen kendini çarşı avukatı sanıyor önüne gelen ben çarşıyım diyor , Yav yeter be ,ben bunun yüzünden ban cezası aldım ama olsun düşüncem aynıdır yine söylerim ,ÇARŞI ASLA BEŞİKTAŞ MARKASININ ÖNÜNE GEÇEMEZ GEÇMEMELİ , EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ . Beşiktaş artık bir semt takımı DEĞİLDİR ARTIK BİR DÜNYA TAKIMIDIR , BEŞİKTAŞ SADECE BEŞİKTAŞ SEMTİNDE YAŞAYANLARIN TAKIMI DEĞİLDİR .Beşiktaş dünya da ki bütün ben Beşiktaşlıyım diyenlerin takımıdır. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61265-carsiya-satilmis-diyenler-simdi-nerede/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 10-05-2008 23:04 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |