![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #141 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BENCEDE ÇARŞIYI BİLEN BİLİYOR BİLMEYENDE BURDA KLAVYE DELİKANLILIGI YAPIP ELEŞTİRİYOR KAFASINA GÖRE HİÇBİRSEYİN İÇİNDE OLMAYIP SATILMIŞ DİYOR .. ÇARŞI OLMASA İNÖNÜDE BESİKTAS DİYE SES CIKMAZ .. ADAM YURT DISINDA HAYATINDA MAC İZLEMEMİŞ BANA CARSIYI ANLATIYOR SANKİ BEN DEGİL KENDİSİ İCİNDEYMİŞ GİBİ ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #142 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Bende icki iciyorum ayyasmıyım .. ![]() mod arkadaslar konuya kilit vurun lütfen
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #143 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #144 | |||
sen yılmaz abiyi tanıyormusun .. tribünlerde emegi gecenlerin basında gelir kurucularından sayılır .. kacınız beşiktas icin canını koyar ortya ! ayrıca bu olanlar simdi olmuyor ztn 85 90 lı yıllar da oldu simdi barış var tribünlerde
![]() | ![]() |
![]() | #145 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | biz soyluyoruz ne oldugumuzu sen kimsin adin carsi soy adin carsimi aslanim senin bizim adimizda soy adimizda besiktas kim diyorsaki carsi elestirilemez hadi ordan diyorum itirazinmi var
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #146 | |||
eleştirilemez diyen yok ztn .. satılmıs demeye kimsenin hakkı yok .. icinde olmadıgınz bilmedginiz birseyi nasıl eleştiriyorsun .. sen yurtdısında yasıyorsn carsıda gelişen olayları nasıl takip edipte biliyorsn bu kadar
![]() | ![]() |
![]() | #147 | |||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz.Benim demek istediğim abimin yazdıklarında çArşı adı hiç geçmiyor Beşiktaş sadece bunu anlatmaya çalışıyorum.Beşiktaş için.Onlar gençlik kalemlerini Beşiktaş için kırdı.Bunu anlayın artık ya. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #148 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | sadece besiktas icin canlarini koyan insanlar bunlar ortaya dogrudur helal olsun hepsine
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #149 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | anlamamakta israr etmiyorum hala carsi elestirilemez diyebilen denge yoksunu arkadaslar var onlari anlayamiyorum sadece yoksa carsiyla bi sorunumuz yok
![]() | ![]() |
![]() | #150 | |||
çarşıyı carsı yapan insanlarda bu insanlardır canlarını koymuslardır .. denyo yılmaz yumurtafa yılmaz optik baskan sarı murat hurriyet cem alen vs vs .. 90 lı yıllarda fener inönüde kapalıya girmesin diye kac kez bıcakların üstüne atlamıslardır bunlara satılmış damgası vurmak emin ol hakkınız degil
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61265-carsiya-satilmis-diyenler-simdi-nerede/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-05-2008 23:04 |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |