![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #192 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
senin gibilere inat; ölümüne çArşı sapına kadar da BeşiktaŞ
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #193 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | coğunuz görmediniz ama numaralıda inanılmaz olaylar çıktı kapalı üstteki abilerin bi kısmı numaralıdaydı ve sanırım demirören yandaşlarıyla büyük olaylar yaşadılar numaralı yeter diye bağırırken bunlar susturuyordu ve sonra herkez birbirine girdi büyük olaylar oldu cogu kişide içeri alındı başta kapalı ve antipati olmak üzere Bağıran herkeze sonsuz tşkler Numaralı orta gidip bağıranlarada helal olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #194 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 38
kendine çok güvenioysan gelirsin insanların yüzüne söylersin klavye delikanlıgı yapmaya gerek yok bugun çarşıyla pazarı karıştıran yarın anasıyla bacısını karıştırır | |||
![]() | ![]() |
![]() | #195 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
sen kimsinki çarşıya laf ediyorsun neyin icindesinde biliyorsun boş boş konusuyorsun burada sana kalmadı! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #196 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Yav vallahi bıktım artık nefret ediyorum önüne gelen kendini çarşı avukatı sanıyor önüne gelen ben çarşıyım diyor , Yav yeter be ,ben bunun yüzünden ban cezası aldım ama olsun düşüncem aynıdır yine söylerim ,ÇARŞI ASLA BEŞİKTAŞ MARKASININ ÖNÜNE GEÇEMEZ GEÇMEMELİ , EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ . Beşiktaş artık bir semt takımı DEĞİLDİR ARTIK BİR DÜNYA TAKIMIDIR , BEŞİKTAŞ SADECE BEŞİKTAŞ SEMTİNDE YAŞAYANLARIN TAKIMI DEĞİLDİR .Beşiktaş dünya da ki bütün ben Beşiktaşlıyım diyenlerin takımıdır. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #197 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beyler biraz sakin olalım mı bu konularda ...
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #198 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | maça giden herkesin yaşanan olaylarla alakalı bi yorumu var, arkadaşlar bırakın artık demirören'e tepki verdiler veya susturdular olayını, asıl bu stada gelen taraftar profilinin çıkardığı rezaletler, ettikleri küfürler ne olacak, asıl buna tepki verilmeli, tartışmanın gelip dayandığı yere bakın ya, demirören'e tepki gösterdiler veya gösterenleri susturdular, artık inönü stadında sayıları çok fazla artan hatta kitleler haline gelen bu rezillikleri çıkaranların uzaklaştırıması şart, beşiktaş'ı sevmek demek bu değildir, her maça gitmek de sevginin göstergesi olamaz, beşiktaş için herşeyi yaparım gibi arabesk düşünceyle kulübe katkı yapılamaz, sezonluk ortalama 3 maç seyircisiz oynadığımız bir ortamda ne katkısından behsediyorsunuz, önümüzdeki sezonun ilk 1-2 maçı da seyircisiz oynanabilir ve kesinlikle de hakettiğimiz bir ceza olacaktır bu, sonra hakkımız yediler diye bağırıp çağırmayı da biliriz, özeleştiri yapmaktan nasibini alamayanlar hakim olmuş artık bu tribünlere, herşeyde de onlar haklı nedense, bakalım nereye kadar gidecek bunun sonu... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #199 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | vallaha ben manisa macinda protesto olmaz diyordum carsiya olan guvenim sarsilmisti ama beni utandirdilar sozumu unutacak degilim o yusden helal olsun carsiya diyorum demekki gerekten 3- 5 cabulcu disinda CARSIYI SATIN ALACAK PARA HENUZ ICAD OLMAMIS
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #200 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkdaşlar burda bi sürü yazı okudum hakkaten bazıları direk fanatikçe çarşıyı savunan yazılar bakın maça giden insanlar belli ediyo kendini o gün çarşı demirörene istifa die bagırtmadı bariz ortada bu maça gidenler hep aynı şeyleri yazıyo amigo harun cem abi bunlar resmen tehtit savurdular çevreye şimdi çarşı yı savunan arkdaşlardan bi tanesi bana desinki abilerimiz çok dogru bi şey yapmıştır mantıklı bi açıklama yapsınlar(sakın uefa demeyinde)bana bende dicemki harbiden biz yanlış düşünyoruz ben kapalı kombineye 700 ytl para vericem kartal yuvasından bi sürü ürün alıcam ondan sora başarı gelmedigi zaman başkanıma istifa die bagırdıgım zaman küfür yiceksem kusurabakmayında kimse bana çarşıyı falan savunamaz ki size şöle bi şey söliyim ben çarşıyı o kadar seviyodumki üniversitede bu sene ingilizce dersinde sunumum vardı çarşıyı ingilizce sundum üstümde bjk formasıyla herkes biraz düşünsün önce sora konuşsun sadece çarşıyı savunmak için savunmanın kimseye bi şey kazandırdıgı yok şimdi bu kadar şey yazdım kesin biri çıkcak dicekki çarşı bir ruhtur ![]() yada dicekki klavye delikanlılıgı yapma ![]() abilerimiz ne mevzular verdi kapalıyı almak için ![]() çok merak ediyorum şimdi bakalım ne diceksiniz ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61265-carsiya-satilmis-diyenler-simdi-nerede/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-05-2008 23:04 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |