![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | maçı izlemedim ama çarşıya olan sevgimde bitmez fakat bence çarşı bu başkan döneminde en kötü sezonunu geçiriyor . suçlusu tabii ki başkandır . çarşı dünya tarafından hatta r.madrid tarafından en iyi grup seçilmiştir. onlara bu saatten sonra saygısızlık yapmam . bu maçı izlemedim protestonun boyutunu bilmiyorum . diğer konuda ki yorumumda şahsi fikrimdi . belki topluluk almıyor parayı ama çarşı nın üst düzeydeki adamları yönetimden para aldığını herkes biliyor herhalde ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | alenle hiçbi bagı yok antipatinin .. bugun carsı protesto ederken antipati susturuyordu milleti biz karışmayalım diye .. kapalı da mac esnasında antipatiyi de takmıyor uyumsuz oldukları icin pek ilgisi yok yani
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bırader neden elestırmeyım yaa onu soylermısın ben besıktasın ıyılıgını ıstıyorum.soyluyorum buadamlar serdar bılgılıye kufur ettıler de adam gıtmedımı bence cok ıyı baskan harbı adamdı bıu adama nıye aynısını yapmıyolar demıroren gıtsın bız duzellelım ıstıyorum ben!!!!!!!!!!!11 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | harbıden helal olsun carsıya. yazıklar olsun antıpatiye sankı sampıyon olmusuz gıbı dale yapmaya basladılar 4-0 sonra mehter marsları falan soyluyorlar protestoları susturmaya calısıyor yeteeeerrrr yıldırım demirören yeeetteeeerrrr!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | genelde çarşı organizasyonlarında yer aldığından çarşılı zannediliyor bende öyle olmadığını söylüyorum zaten..kaç yıldır nerde bilmiyorum
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
protesto sivas macından daha fazla ve küfürlüydü ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
o zmn carsı diye koymican imzana .. o zmn eleştirip övünebilrsin .. eger koyuosan carsıyım diye geziniosan eleştirmeye hakkın yok .. BAK KARDESİM SERDAR BİLGİLİ İSTİFAYA CAGIRILIP KÜFÜR EDİLİNCE HERKES ÇARŞIYA GELDİ OO NEDEN YAPTINIZ FLN .. SÜTTEN AGZI YANAN YOGURDU ÜFLEYEREK YER DERLER .. SERDARA NİE ÖYLE YAPTINIZ AA CARSIYA BAK DERSEN SİMDİDE DEMİRORENE AYNISINI BEKLEMİCEKSİN .. AYRICA DEMİRORENE BU MACTA KÜFREDİLDİ
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
forzadan biri şöyle diyor . sebanın yaş gününde seba babam ellerinden öperim affet bizleri sana küfür ettik . . ya şimdi yine küfür başka türlü istifa yolu yok mu ? çarşı küfüre karşı ? mı ? ben o dale yapan çarşıyı ben o çook seviyoruz seni ben o ne bir heves bestelerini söyleyen kartal gol gol gol yapan çarşıya aşığım . .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ben o resmı koyarım bırader.nedne aynısını beklemeyım o adama kufur etmeye hakları varmıydı.. bence hak edene edeceksın gıtcek bu adam gıtsın bence besıktas duzelecek ben buna ınanıyorum.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61265-carsiya-satilmis-diyenler-simdi-nerede/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-05-2008 23:04 |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |