![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | niye o zaman o amblem orada ben sana sorarim. kücük düsüyorsun. hem carsiyi kötüle, hem amblem tak. cok kücük düsüyorsun hemde
__________________ Nasil geldik, birgün öyle gidecegiz. Besiktasli dogduk, Besiktasli ölecegiz... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #82 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #83 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En azıdan yapılan protestoya uydu. Neyse yapılması gerekn yapıldı hatta ben inanmıyordum bu kadarına bile helal olsun. Ama sonuçta başkan görevinin başında olucak yani bir beklentiye girmeye gerek yok. Hoca da Başkanda göreve devam edecek. görüntü o.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #84 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya bu kadar olmaz ya elestırıye acık olun oyle gelın okkkkkk | ||
![]() | ![]() |
![]() | #85 | |||
![]()
![]() | ![]() |
![]() | #86 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hala kaç kez kapalıda izledin dio hey allahım ya . sen beni anlamadın ki bildiğini okuyorsun kişilik farkı diyelim . youtube de çarşı videolarını her izlediğimde tüylerim diken diken oluyor . aranızda olmayı süper bir biçimde istiyorum fakat değilim . yeni açıkta izledim bir kaç kez . şu an sanal alemde herşeyi bilmemek elde değil hergün bu forumdayım hergün forzayı takip ediyorum yazıları . msn deki arkadaşlarımda ( kapalıdan ) gerekeni anlatıyor . konuyla ilgili konuşma yap milletle uğraşma isersen
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #87 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ya bunlar yapılmadı denmesın dıye baskanın yaptıgı olaylar kımse kendını kandırmasın bence ya yalan mı!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #88 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çarşıdanım diyorsun dimi sen simdi ? carsının basındaki 10 tane abi say ?? hiç deplasmana gittin mi ? smdi carsıyı eleştirip carsı amblemi koymak insanı komik duruma düşürür
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #89 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ya carsıdan mı olmak lazım bu resmı koymak ııcn sen onun ustundekı kartalı hıc gormuyorsun galıbaaaa!!!!!!!!!!!!!!11 | |||
![]() | ![]() |
![]() | #90 | |||
forza da carsıdan yazan o kadar az kişi varki .. nese kardesim anlarsın zamanla sende ama övünüdügün seyi zamanı geldiginde karalama .. !
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61265-carsiya-satilmis-diyenler-simdi-nerede/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-05-2008 23:04 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |