![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendisinin kalmasını isterimm ama gitmeyi kafasına koyduysa kimse tutamazz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | kaç gitti zaten işlem tamam dönüşü yok artık
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Futbolcularin d biraz vefali olmalari gerekli.Seni yetistirmis bu kadar emek vermis bir takima dogru dürüst A takimda oynamadan Hoscakal deyip gidiyosan ,sana söyleyecek bisey bulamam arkadas. Bana Profesyonellikten bahsetmesin kimse,herhalde kimse Del Pierro dan daa Profesyonel degildir,adamin takimi ligden düstügü halde birakip gitmedi Juventus u: Birakin giden gitsin bize gercekten yüregini ortaya koyacak Besiktas icin yirtinacak futbolcular lazim.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | evet gerçekten kaliteli bir futbolcu hemde altyapıdan gelen bir yetenek biz ne futbolcular yetiştirdik nihat alpay ve niceleri ibrahim kaş da bunlar gibi gidip bizi temsil edicek | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yöneticiler kadar onun da suçu var.Madem hasta Beşiktaşlı, madem takımına o kadar bağlı, sezon bitmeden kimseylen görüşmeseymiş.Kulübe gelip, bana ispanyadan teklifler var, sözleşme yapalım da bare bedavaya gitmeyeyim deseymiş.Bunlar bu kadar zor mu, Beşiktaş'a para kazandırmadan gidecek adam.Ben neyleyim böyle topçuyu, gitsin, yolu açık olsun.Hiç sanmıyorum ama... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kaşı her zaman savundum adam şahane bir futbolcu çok güçlü bence.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | böyle gitmemeliydi,ve eğer bizde son maçlarda iyi performans göstermeseydi biz de bu kadar üzülmez bu kadar farkında olmazdık ibrahim kaşın,biz kendi futbolcumuzu görmezken allahın ispanyasından nasıl farkediyorlar bu oyuncuyu anlamıyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61275-biri-i-kasa-dur-desinnn/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 11-05-2008 03:30 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |