![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kalmak istiyorsa dursun ona kimse git demiyor iyi kötü forma şansı da buluyor yok gidecem diyorsa kapı orda fiyatını yüksek tutmak için yapılan bişey ise bu da çok ayıp ama illa avrupada olacam diyorsa gitsi bu onun en doğal hakkı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Tabi canım tabi.. Hemen yapmalıydı. Nasıl yapsakta yönetime vursak diye düşünüyorsunuz galiba ya... Sene başında İ. Kaş gibi birine nasıl sözleşme imzalattırırsa sana ne katacağı belli olmayan birine.. Hadi diyelim yönetim geç kaldı masaya oturmak için sezon sonunu bekledi. Bencede doğru olan budur aslında.. O çok övdüğünüz Kaş efendi neden kendi takımını beklemeden gidip başka kulüplerle görüşüyor. Soruyorum size şimdi kendinizi İ. Kaş yerine koyun kaç kişi kendi takımıyla görüşmeyi beklemeden gidip başka bir takımla anlaşır.. Cevap basit sıfır.. Ama yönetime vurmak isteyen arkadaşlar her konuda olduğu gibi burdada atlar sezon başında bana gelmedilerse ben giderim... Bu lafı diyecek insanın kimse kusura bakmasın Beşiktaşlılığından şüphe ederim. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61275-biri-i-kasa-dur-desinnn/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 11-05-2008 03:30 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |