![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sinan iyidir laf yok seneye görürüz taraftarı ama göremeyebilirizde stad değişecek heralde oraya giderler mi
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() komikhaber.com a koysak bu haberiii ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kardeşim sen kimsin bjk sizin malınız diil ben sadece başkana hesap weririm dyosun yaaa niyetini acıkca belli ediyosun bu takıma gordonu bomba diye getren sen diilmisin bide cıkıp utanmadan transferde bize güwenin biz kendimiz izliyoruz diyosun , herşeyden önce şunu bil bu takımın sahibi ne sensin ne demirören bu takımın sahibi hermaça gidip orda gırtlagı patlayana kadar bagıran halktır.beşiktaş halkın takımıdır senden başkanının olcak o tüpçüde bize karşı sorumlusunz herşey cok güzeldide seyirci kendi keyfinden mi protesto etti ... bu seyirci size cok bile dayandı yeter ulan artık yetr...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yaa adam gibi bi transfer bütçesi belirlese başkan, Sinan Engin adamın kralını alır getirir ama nerdeee!..Diyolar Sinana, Sinan bonservisi elinde futbolcu bul veyada bonservis bedeli 2 milyon Euroyu geçmeyecek futbolcu bul.Sinanın yerinde kim olursa olsun bu şartlarda nasıl başarılı olsun, nasıl adam gibi transfer yapsın? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adam açık açığa tehdit etmişş görevi bırakınca halledecem die ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kop git ya yd yide al
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sinan iyidir zamaninda cok iyiligi olmustur herseyin basi baskandirrrr
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |