![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kendimi bildim bileli beşiktaşta top koşturuuyor bırakıp git istersen senin yerinede genç yetenekler gelsin huzur evi gibi oldu takım | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
Ölüm-Yaşam ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kafası güzel bunun heralde ![]() ![]() ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ibo türkiyedeki yetersiz sayıdaki sol beklerden birisi olmasaydı çoktan giderdi ne yazıkki o mevkiye adam bulamadık ama hakkını teslim etmeli canını dişine takıo milli takımda olmaması gayet normal bence seneye bizdede oynamaz zaten jübile yapar...
__________________ Siyah - Beyaz = Ölüm - Yaşam! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hahaha ronaldo,quaresma vs sağ kanatta 10 dakika oturur ibo yine yetişemez bıraksın bu işleri
__________________ Ne zaman ''Gol'' diye arkamı dönsem elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat Hayat nefes alıp verdiğin değil, Nefesinin kesildiği anların toplamından ibarettir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ıbrhm uzulmezı avrupa bı el ustunde tutarlarsa anca el arabasının ustunde tutarlar ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Emektar kaptan bu kadir kıymet bilmez taraftarlar senin hizmetlerinin kıymetini bilemez sıkma canını sen milli takımı elbette hak ettin almayanlar utansın . Seni seviyoruz emektar kaptan . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Uğur Boral, Wederson, Hakan Balta...Bu 3 isim daha çok haketmiştir milli formayı.Onlarda senin gibi koşuyor, mücadele ediyor.Ama en azından bi kaç orta açıyorlar, iki üç pas yapıyorlar!..Hangi hakla hakettim diyorsun bu formayı...Bırakın gidin yaa, herkes hakediyor zaten... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61361-avrupada-beni-el-ustunde-tutarlar/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 12-05-2008 12:41 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |